Dodaj do ulubionych

przebranie na balik

15.01.07, 21:26
ja wiem, ze to jest temat na wiek przedszkolny, ale moję dziecię ma w piątek balik karnawałowy w żłobie, i na litość boską wypadałoby go za coś przebrać... gotowce - probelm bo takich na 92 cm nie znalazłam w których Gutek by się gutał ze 2 godziny...
pomysł mojego męża - obsypiemy brokatem - będzie żywa energia ..... zaczyna do mnie przemawiać smile
zwłaszcza, że to będzie pożegnalny występ Guta w grupie - znowu awansował do starszych smile Jak w takim tempie będzie "dorastał" to nam grup w żłobku zabraknie smile

ale - jakieś pomysły na przebranko niekrępujące dla chłopca smile? Będę wdzięczna, co ileś tam głów to nie dwie smile

Kasia
Obserwuj wątek
    • maretina Re: przebranie na balik 15.01.07, 21:47
      bob budowniczysmile w reke klucz francuski ( zabawkowy ofkors), kup mu maly
      plastikowy kask,zaloz spodenki, kamizelke... nie wiem dokladnie jak ten bob
      wyglada, popatrz na niegosmile
      moze listonosz pat?smile
      • ula233 Re: przebranie na balik 15.01.07, 22:06
        najlepiej w coś co go interesuje. moj synek uwielbia srubokrety itp. Czasem
        nawet zakłada na glowe jakies miski i sie cieszy, ale jak zakładam mu kaptur
        nawet od bluzy to awantura i ściaga go, w naszym przypadku by sie sprawdził
        pomysł z tym bobem, kask i narzedzia miałby zajecie przy okazjii
      • ninjo Re: przebranie na balik 15.01.07, 22:43
        super pomysl z tym Bobem! smile)
    • sylwia_zi Re: przebranie na balik 16.01.07, 00:09
      spider man.
      Twoje dziecko jest dość duże więc spoko coś z gotowców będzie.
      Mój bratanek ostatnio kupę przebranek dostał tak na 110, jestem z warszawy,
      dałoby radę coś pożyczyć, o ile dziecięcie się nie utopi. Jest muszkieter,
      krzyżak, spider man i juz nawet nie pamietamwink No ale to 110 albo i 116 nawetwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka