minka2403 19.01.07, 22:47 a gdzie Ty sie podziewasz? Bo tak jakos ostatnio nic sie nie odzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzy69 Re: Nekokoneko, 21.01.07, 00:56 Cześć jestem kuzynką nekokoneko. Mam nadzieję,że nie będzie zła na mnie ,że się wtrącam do Waszego forum. Wczoraj trafiła do szpiatala, wiem tyle,że chyba miałą mieć wywołany poród. Nie wiem nic więcej, ale Zuzia jest już tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Nekokoneko, 21.01.07, 02:31 Witaj Izzy, mysle, ze Neko nie bedzie miala do Ciebie pretensji, a na pewno nie mamy my Bardzo Ci dziekujemy za informacje, bo prawde mowiac, to tak troche dziwna wydawala sie ta dluga cisza ze strony Neko i poderzewalam, ze moze jest juz jakas akcja. Trzymamy za nia bardzo mocno kciuki!!! i zyczymy zeby mogla juz spokojnie utulic swoja Zuzienke. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 SMS od Nekokoneko 21.01.07, 14:35 W piątek miała założony cewnik do szyjki aby pobudzić ją do skaracania, miała wtedy 50 mm a wczoraj 34 mm. Teraz czeka jak dalej to będzie wyglądało. No, to dziewczynki ściskamy kciuki za dzielną Neko i jej Zuzię Odpowiedz Link Zgłoś
justyna246 Wspólczuję jej cewnika Foleya:[ 21.01.07, 16:23 Mialam i zalożenie tego cewnika jest cholernie bolesne.Do tego musi być tak dlugo w szyjce dopóki sam nie odpadnie(3 cm rozwarcia).Potem dopiero podają oxytocyne.Sam poród wspominam super, ale zalożenie tego paskudztwa już nie.Nigdy więcej nie zgodzę się na coś takiego.Podana oxy zadzialalaby dużo szybciej.Trzymam kciuki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Trzymam kciuki!! 21.01.07, 23:01 Niech jej szybko pójdzie!!! A wiecie czemu zaczęli jej poród wywoływać?? Odpowiedz Link Zgłoś