olciamaz 23.01.07, 19:06 Pokazujecie swoim skarbeczkom teletubisie? Moja corcia szaleje z radosci. Boze jakie to slodkie. Nie pozwalam jej za dlugo ogladać , ale to cos niesamowitego jak ona sie cieszy Siedzi doslownie z otwarta buzia i macha do nich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja.t Re: teletubisie 23.01.07, 22:01 tak, tak, Teletubisie to taki narkotyk Większość dzieciaków zachowuje się na tym jak zahipnotyzowane. Moja starsza córka jak miała kilka niecały rok zaczęła oglądać teletubisie. I to były jedyne chwile kiedy dawała mi spokój i mogłam coś spokojnie zrobić. Ciekawe jak teraz będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
malamimi5 Re: teletubisie 23.01.07, 22:22 moj Kubusiek jak oglada teletubisie to jakby byl faktycznie zahipnotyzowany,jest strasznie zapatrzony i powazny przy ogladaniu. Aczkolwiek fajowo sie usmiecha przy sloneczku! ... Tulimy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: teletubisie 23.01.07, 22:29 yyy ja zapytam niegrzecznie..na jakim to kanale i kiedy?czy moze macie to na płytach?bo ja pracuję całe przedpołudnie ale jakby coś to poproszę żeby Kapuście w "przedszkolu" puszczali Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: teletubisie 24.01.07, 08:17 Na jedynce o 8.35. Tymkowi włączam i też ogląda. A jakie wesołe dźwięki przy tym wydaje ) Odpowiedz Link Zgłoś
abojarczuk Re: teletubisie 24.01.07, 09:02 U nas teletubisie to od dawna prawdziwy hit. Nagraliśmy kilka odcinków z tv na video i puszczamy Damiankowi w chwilach kryzysu, gdy wszystko jest "be". To zawsze działa, uspokaja go i poprawia nastrój. Ogląda jak zahipnotyzowany, śmieje się do słoneczka i buja, gdy lecą piosenki. Najbardziej lubi początek i koniec, gdy teletubisie się witają i żegnają. Nie pomyślałabym, że taki maluch zainteresuje się już bajką, ale teletubisie to super pomysł, aby mieć choć chwilę czasu dla siebie. Mój Skarb lubi też bardzo oglądać i słuchać serialowych piosenek na polsacie, zwłaszcza z "piersza miłość" i "samo życie". Jak to leci, nic go wtedy nie interesuje)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: teletubisie 24.01.07, 15:24 A ja uważam, że włączanie TV ośmio i dziewięciomiesięczniakom to zdecydowanie za wcześnie i już TV włączamy dopiero wieczorem na dziennik i Młoda się gapi okrutnie, trzeba ją siłą prawie odciągać. Podejrzewam, że identycznie by było przy Teletubisiach czy przy czymkolwiek innym Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia030 Re: teletubisie 25.01.07, 09:12 My oglądamy, mały zainteresowany jest początkiem , potem się bawi, no i najlepszy koniec -teletubisie mówia pa, pa. Niech żyja teletubisie, są super. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenas10 Re: teletubisie 25.01.07, 09:34 Laura tez oglada.najlepszy początek i koniec.i nie chodzi o to ze moze patrzec na tv, inne programy ja nie interesuja.lubi piosenki z Magicznego autobusu na tvp2 o 7.30.no i potem Teletubisie.mam dwie kasety tez, tylko gdzies na wcieło kabel z video, juz dawno był schowany. Odpowiedz Link Zgłoś