Dodaj do ulubionych

teletubisie

23.01.07, 19:06
Pokazujecie swoim skarbeczkom teletubisie? Moja corcia szaleje z radosci.
Boze jakie to slodkie. Nie pozwalam jej za dlugo ogladać , ale to cos
niesamowitego jak ona sie cieszy smile Siedzi doslownie z otwarta buzia i macha
do nich.
Obserwuj wątek
    • anja.t Re: teletubisie 23.01.07, 22:01
      tak, tak, Teletubisie to taki narkotyksmile Większość dzieciaków zachowuje się na
      tym jak zahipnotyzowane. Moja starsza córka jak miała kilka niecały rok zaczęła
      oglądać teletubisie. I to były jedyne chwile kiedy dawała mi spokój i mogłam
      coś spokojnie zrobić. Ciekawe jak teraz będzie?
      • malamimi5 Re: teletubisie 23.01.07, 22:22
        moj Kubusiek jak oglada teletubisie to jakby byl faktycznie
        zahipnotyzowany,jest strasznie zapatrzony i powazny przy ogladaniu.
        Aczkolwiek fajowo sie usmiecha przy sloneczku!
        ... Tulimy smile ...
        • kapuhy_a Re: teletubisie 23.01.07, 22:29
          yyy ja zapytam niegrzecznie..na jakim to kanale i kiedy?czy moze macie to na
          płytach?bo ja pracuję całe przedpołudnie ale jakby coś to poproszę żeby Kapuście
          w "przedszkolu" puszczali big_grin
          • zebra51 Re: teletubisie 24.01.07, 08:17
            Na jedynce o 8.35. Tymkowi włączam i też ogląda. A jakie wesołe dźwięki przy
            tym wydaje smile)
    • abojarczuk Re: teletubisie 24.01.07, 09:02
      U nas teletubisie to od dawna prawdziwy hit. Nagraliśmy kilka odcinków z tv na
      video i puszczamy Damiankowi w chwilach kryzysu, gdy wszystko jest "be". To
      zawsze działa, uspokaja go i poprawia nastrój. Ogląda jak zahipnotyzowany,
      śmieje się do słoneczka i buja, gdy lecą piosenki. Najbardziej lubi początek i
      koniec, gdy teletubisie się witają i żegnają. Nie pomyślałabym, że taki maluch
      zainteresuje się już bajką, ale teletubisie to super pomysł, aby mieć choć
      chwilę czasu dla siebie. Mój Skarb lubi też bardzo oglądać i słuchać
      serialowych piosenek na polsacie, zwłaszcza z "piersza miłość" i "samo życie".
      Jak to leci, nic go wtedy nie interesujesmile))
    • gosika78 Re: teletubisie 24.01.07, 15:24
      A ja uważam, że włączanie TV ośmio i dziewięciomiesięczniakom to zdecydowanie za wcześnie i już smile
      TV włączamy dopiero wieczorem na dziennik i Młoda się gapi okrutnie, trzeba ją siłą prawie odciągać. Podejrzewam, że identycznie by było przy Teletubisiach czy przy czymkolwiek innym
      • bogusia030 Re: teletubisie 25.01.07, 09:12
        My oglądamy, mały zainteresowany jest początkiem , potem się bawi, no i
        najlepszy koniec -teletubisie mówia pa, pa. Niech żyja teletubisie, są super.
    • magdalenas10 Re: teletubisie 25.01.07, 09:34
      Laura tez oglada.najlepszy początek i koniec.i nie chodzi o to ze moze patrzec
      na tv, inne programy ja nie interesuja.lubi piosenki z Magicznego autobusu na
      tvp2 o 7.30.no i potem Teletubisie.mam dwie kasety tez, tylko gdzies na wcieło
      kabel z video, juz dawno był schowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka