Dodaj do ulubionych

wkacje nad morzem

25.01.07, 11:29
Dziewczyny, planujemy na wakacjach wybrać się nad morze. Interesuje nas
wschodnie wybrzeże, miejscowosci typu Dębki, Jastrzębia Góra, Karwia i inne
obok. Najbardziej liczę na pomoc, jesli chodzi o nocleg. Interesują mnie
kwatery prywatne, wiadomo, najtaniej, no i fajnie by było, aby za roczniaka
naszego (oho, już wówzcas ponad) nie tzreba było płacić. Interesuja mnie też
raczej miejscowosci takie dla rodzin z małym dzieckiem, mniej hałaśliwe i
tłoczne, jesli to w ogóle jest mozliwe nad mozrem. Dziękismile
Obserwuj wątek
    • anja.t Re: wkacje nad morzem 25.01.07, 11:35
      Polecam karwię - miejscowość idealna dla rodzin z dziećmi. Żadnych dyskotek, no
      może jakas jedna się znajdzie. Mankamentem sa waskie chodniki, ale my tam
      po "mieście" za bardzo nie chodzilismy.
      A plaża - przepiękna. Byłam w róznych miejscach nad morzem, ale w Karwi jest
      chyba najszersza.
      Niestety nie mam namiarów na pensjonaty. My bylismy w domku campingowym, bo tak
      zawsze jexdzimy.
      • nitka111 Re: wkacje nad morzem 25.01.07, 13:38
        A ja polecam Białogórę, Karwia jak dla mnie za głośna i za ruchliwa. Myslę, że
        dużo ofert znajdziesz w necie, ja mam parę zaznaczonych mogę podesłać linki,
        plus miejsce gdzie byliśmy dwa lata temu. Co do dziecka to nie płacilismy wtedy
        za naszego synka, a miał wtedy 3 lata, więc chyba tym bardziej za ponad
        roczniaka smile. W tym roku też się tam wybieramy.
        • kkatie Re: wkacje nad morzem 25.01.07, 14:30
          a ja polecam debki. karwia i bialogora jakos mi nie przypadly do gustu. moze
          dlatego, ze jezdzilam do debek od dawien dawna, jak jeszcze nie bylo drogi
          polozonej tylko udeptana i jak nie bylo oswietlenia, a do telefonu przy poczcie
          szlo sie z latarka wink)
          niestety ceny sa dosc wysokie i nie da sie nie placic za dzieci (chyba ze je
          ukryjesz wink)
          ale my w tym roku cala nasza 4ka i tak sie tam wybieramy. wpisz w wyszukiwarke,
          wyskoczy cale mnostwo pensjonatow.
          • kokardka_80 do nitka111 25.01.07, 16:07
            Białogórę też braliśmy pod uwagę. O, bardzo chętnie przyjmę linki i kwaterę,
            gdzie juz byliscie, czyli sprawdzoną. Dziękismile
            • nitka111 Re: do nitka111 25.01.07, 20:53
              sprawdź pocztę smile
              • kokardka_80 Re: do nitka111 26.01.07, 09:00
                Dziękuję Cismile
          • gosik_26 Re: wkacje nad morzem 26.01.07, 10:38
            A ja polecam Ostrowo - między Jatrzębią Górą, a Karwią. Byliśmy tam w zeszłym
            roku w sierpniu z naszym Maciusiem i było super smile To jest malutka miejscowość,
            nastawiona na rodziny z dziećmi. Praktycznie w każdej knajpce jest kącik do
            zabaw dla dzieci i specjalne menu dla maluchów. Jest bardzo cicho i spokojnie.
            Ceny też bardzo umiarkowane - za nocleg płaciliśmy 30zł\os. Jedyny mankament to
            to, że do morza trzeba iść ok.20-30 minut. Ale nam to nie przeszkadzało, bo
            przyjemnie się idzie, przez las.
            Jak któraś z Was byłaby zainteresowana, mogę przesłać namiary na kwaterkę, gdzie
            mieszkaliśmy.
            Pozdrawiam smile
            Gosia
            • kokardka_80 do gosik 26.01.07, 12:59
              Witam! Bardzo chętnie przyjmę namiarysmile a anpisz mi, czy tam gdzie byłaś to
              pokoje były z łazienkami i czy są 2 dwuosobowe z łazienkami. I jak z opłata za
              dziecko? I czy dojscie pzrez las jest mozliwe spacerówką? smile
              • gosik_26 Re: do gosik 28.01.07, 22:16
                hej smile
                mieszkaliśmy w 2-osobowym pokoju z lazienka i nie doplacalismy nic za dziecko;
                nie wiem, jak bedzie w tym roku, bo Maly bedzie juz wiekszy, ale najlepiej
                zadzwonic i zapytac smile a przez las spokojnie mozna przejsc ze spacerowka, bo
                tam jest bita, szeroka droga smile
                napisz do mnie na maila gazetowego, to Ci przesle dokladne namiary na nasza
                kwaterke smile
                pozdrawiam smile
                gosia
                • kropka1005 Re: do gosik 29.01.07, 09:51
                  ja tez poprosze o szczegoly na maila kropka1005@gazeta.pl
    • olutek_m Re: wkacje nad morzem 30.01.07, 22:30
      Dziewczyny, jak myślicie. Mam szanse znaleźć domek nad morzem dla 4 dorosłych
      osób i 2 dzieci za 200 zł za dobę? Chciałabym, żeby to nie był sypiący się
      drewniaczek. Musi mieć wyposażoną kuchnię w piekarnik i płytę gazową. Wolałabym
      sama gotować. Dlatego, że wtedy jesteśmy niezależni czasowo od godzin posiłków.
      Może być pokój, ale najlepiej z kuchnią. Kurcze!!! Wściekła jestem. W zeszłym
      roku koleżanka w Juracie wynajmowała dom za 200zl. Dom nowocześnie urządzony, 4
      pokoje plus salon jadalnia i kuchnia w pełni urządzona (zmywarka, kuchenka
      mikrofalowa). Dziś dzwonimy a tam pan rzuca cenę 400złsad Jak dla nas nie do
      zaakceptowaniasad Wcześniej spóźniliśmy się z rezerwacją domku we Władysławowie.
      Moge prosić o namiary na jakieś fajne kwatery?
      Pozdrawiam!!!
      • iskierka40 olutek_m 31.01.07, 10:02
    • figatka poproszę o linki 05.02.07, 08:35
      proszę - prześlijcie mi również linki do tych ciekawych, godnych polecenia
      miejsc.
      • olutek_m Re: poproszę o linki 05.02.07, 12:01
        My już mamy zarezerwowane wczasy w Chłapowie obok Władysławowa
        www.rudnik.maxmedia.pl/
        www.mierzeja.com/wpisy.php?id=1588
    • karolah2 Re: wkacje nad morzem 05.02.07, 10:43
      Moja Droga mi osobiście od zawsze jednak podoba się Sopot i Karwia.Ale to było
      do czasu kiedy szalałam i całe noce bawiłam się.Te miasta polecam wszystkim
      imprezowiczomsmile jeśli chodzi o rodziny to polecam Brzeźno.Tam jest cisza i
      spokój.Nie ma wielkiego tłoku,a pensjonaty leżacę bardzo blisko morza wcale
      jak na nadmorskie kwatery nie są takie drogie.Musze poszuakć mojego przewodnika
      i napisze Ci dokładne informacje .Pozdrawiam
    • karolah2 Re: wkacje nad morzem 05.02.07, 10:47
      www.eholiday.pl/noclegi-926.html
      • anula33cza Re: wkacje nad morzem 06.02.07, 10:46
        My tez do Chłapowa,k. Władysławowa.Ja laik komp.nie umiem wkleić linku,więc
        www.antalya.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka