Dodaj do ulubionych

Basen :D To jest to!!!

04.02.07, 16:00
Dzisiaj Alicja miała swój debiut. Pochlapała się wodą, popływała na piance,
szalała na zjeżdzalni, wyjść oczywiście nie chciała, a do auta trzeba było ją
podstępem wkładać. Trochę się bałam, bo sezon grypowy, ale nie żałujemy,
dzieciaczków mnóstwo. Ech, jedziemy w następną niedzielę.
Obserwuj wątek
    • agnieszkaela Re: Basen :D To jest to!!! 04.02.07, 16:21
      My tez co niedziela-jak sie da-jezdzimy na basen. Filip moglby i ze 3 godziny
      siedziec w brodziku z zabawkami i w nieskonczonosc wdrapywac sie na slizgawke.
      Nie lubi tylko glebokiem wody. Ja basen tez bardzo lubie-jezdzimy w trojke,
      wiec kazde z nas ma tez czas aby poplywac.
      • katarzynasg Re: Basen :D To jest to!!! 04.02.07, 16:56
        my też jeździmy Kuba uwielbia wodę też mógłby nie wychodzić z basenusmile)))
    • kaliaa Re: Basen :D To jest to!!! 04.02.07, 18:15
      my tez wczoraj bylysmy pierwszy raz i malej bardzo sie podobalo, mi tez smile
      takze zamierzam przynajmniej raz w tygodniu z nia chodzic. Ps na zjezdalni w
      tym pampersie nie dalo sie zjezdzac, jakos ja hamowal! ja zamierzam chodzic w
      rannych godzinach w srpdku tygodnia wic mam nadzieje ze nie bedzie duzo dzieci,
      bo tez sie boje zarazkow.
    • moopsenia Re: Basen :D To jest to!!! 05.02.07, 10:25
      A my wczoraj byliśmy na basenie 2-gi razsmile
      Debiut był taki sobie, ale wczoraj synek oszalał z radoscismile
      Oczywiście tez mocno postanowiliśmy wybierac się na basen co tydzień!
      • alfa36 Basen ozonowany czy chlorowany 05.02.07, 12:28
        Na jaki chodzicie? U mnie w miasteczku jest tylko chlorowany i z tego powodu jeszcze tam nie bylam.
        • kraabik Re: Basen ozonowany czy chlorowany 05.02.07, 14:24
          Z tego co ja się dowiadywałam to tam gdzie akurat byliśmy (Polonez Warszawa)woda
          jest chlorowana i ozonowana pół na pół. Ponoć tak się robi ( pewnie ze względu
          na koszty). W osławionej Warszawskiej Wesołej jest podobnie. Tam też w brodziku
          jest chlor. Właśnie zajrzałam na ranking z końca roku 2006 basenów i ten "nasz"
          jest na II miejscu (za strasznie drogą Warszawianką). A Alicji nic się nie
          działo po basenie ze skórą, więc za tydzień znów do wody siup.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka