gosiak781 05.02.07, 23:27 Zastanawiam sie nad woreczkami na mleko w ktorych mozna je zamrozic. Bardzo drogie sa pojemniki firmowe na mleko. W czym je bedziecie przechowywac>? I chyab w Aptece da sie kupic takie torebki na mleko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martina.15 Re: Wotreczki na mleko? czy pojemniki? 06.02.07, 00:24 polecam woreczki, ja kupowalam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
zuza5555 Re: Wotreczki na mleko? czy pojemniki? 06.02.07, 09:45 W szkole rodzenia polecono nam jednorazowe strylizowane pojemniki kupowane w aptece - takie jak na mocz -są po 80gr, i jest to tez jakiś pomysł. Mozna tez używać małych słoiczków - po gotowych daniach dla dzieci (gerber, bobovita, itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: Wotreczki na mleko? czy pojemniki? 06.02.07, 12:49 ja zamrazalam w plastikowych buteleczkach( takich do karmienia- od razu z zamrazalnika do podgrzewacza i do pysia, no i w sloiczkach po gerberach Odpowiedz Link Zgłoś
ivo_atom Re: Wotreczki na mleko? czy pojemniki? 06.02.07, 22:30 Przy bliźniakach ściagałam najpierw do woreczków, ale za drogo wychodizło i po konsultacjach do mniejszych słoiczków np. po dżemach i było oki - zatem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
magalik wygotowane sloiczki 07.02.07, 12:47 wygotowywalam i sloiczki i zakretki, nie bylo zadnych problemow ze niefirmowe woreczki czy pojemniczki i duzo, duzo taniej Odpowiedz Link Zgłoś