ajkkaa 15.02.07, 13:33 czy znacie jakieś adresy z fajnymi ciuchami??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulka43 Re: Lumpeksy - Poznań 16.02.07, 09:36 Widziałam jeden na ul. Jana Pawła II w budkach handlowych na obok Opla. Na szyldzie pisze że to komis z ciuchami i wózkami, ale co tam mają nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
i-t-a Re: Lumpeksy - Poznań 19.02.07, 21:08 Pełna szafa - ubrania z Wlk. Brytanii i Irlandii - np. na Śmiałego, tam gdzie piekarnia, na Przyjaźni i z tego co wiem jeszcze w kilku innych miejscach. Co tydzień nowy towar, dużo dziecięcych, choć trzeba pogrzebać. Dziecięce są często nowe, dobrych firm. Prawie tylko tam kupuję ubranka dla mojego Frania (ma pół roczku). Odpowiedz Link Zgłoś
ajkkaa Re: Lumpeksy - Poznań 20.02.07, 11:51 właśnie chodzi mi o ciuszki dla dziecka a orientujesz się, w jakie dni jest dostawa??? Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Lumpeksy - Poznań 20.02.07, 14:52 w niedziele i poniedziałek - dorzutka nowego towaru.... ale ludzi - caaaała masa.. zwłaszcza w godzinach okołomszalnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
marysal Re: Lumpeksy - Poznań 26.02.07, 09:54 Możesz napisać dokladniej gdzie jest ten lumpeks - bo ja z Grunwaldu jestem i tych "stron" nie znam za bardzo, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
garderobatwojsecondhand Re: Lumpeksy - Poznań 28.11.13, 20:20 nowy second hand MARKOWA ODZIEŻ UŻYWANA GARDEROBA zaprasza !!! CAŁKOWITA wymiana towaru co 2 tyg ZAPRASZAMY. róg ul.Matyi a Przemysłowej ( stary pks ) obok sklepu chińskiego !!!! POLUB NAS NA FACEBOOKU www.facebook.com/garderobatwojsecondhand Odpowiedz Link Zgłoś
centu_secondhand Re: Lumpeksy - Poznań 11.01.14, 19:40 Serdecznie zapraszamy na otwarcie nowego SECONDHANDU CENTUS przy ul. Łacina 5 przy rondzie rataje w Poznaniu. Drugi największy salon w Poznaniu oferuje odzież damską, męską, dziecięcą oraz dodatki markowych firm z Anglii i Irlandii. Zapraszamy pasjonatów mody w CZWARTEK 16 STYCZNIA O GODZINIE 10.00 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
familyshop Re: Lumpeksy - Poznań 31.03.14, 00:16 ZAPRASZAM DO FAMILY SHOP Z NOWĄ I UŻYWANĄ ODZIEŻĄ,(damska,męska oraz dziecięca) UL.STRZAŁOWA 2 POZNAŃ( 2 minuty od ulicy Półwiejskiej) ODZIEŻ JEST WYCENIONA- PIĄTKI I SOBOTY -50%. ZAPRASZAMY SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś