Dodaj do ulubionych

Lumpeksy - Poznań

15.02.07, 13:33
czy znacie jakieś adresy z fajnymi ciuchami???
Obserwuj wątek
    • ulka43 Re: Lumpeksy - Poznań 16.02.07, 09:36
      Widziałam jeden na ul. Jana Pawła II w budkach handlowych na obok Opla.
      Na szyldzie pisze że to komis z ciuchami i wózkami, ale co tam mają nie wiem.
    • i-t-a Re: Lumpeksy - Poznań 19.02.07, 21:08
      Pełna szafa - ubrania z Wlk. Brytanii i Irlandii - np. na Śmiałego, tam gdzie
      piekarnia, na Przyjaźni i z tego co wiem jeszcze w kilku innych miejscach. Co
      tydzień nowy towar, dużo dziecięcych, choć trzeba pogrzebać. Dziecięce są często
      nowe, dobrych firm. Prawie tylko tam kupuję ubranka dla mojego Frania (ma pół
      roczku).
      • ajkkaa Re: Lumpeksy - Poznań 20.02.07, 11:51
        właśnie chodzi mi o ciuszki dla dziecka smile a orientujesz się, w jakie dni jest
        dostawa???
        • kika_kika Re: Lumpeksy - Poznań 20.02.07, 14:52
          w niedziele i poniedziałek - dorzutka nowego towaru.... ale ludzi - caaaała
          masa.. zwłaszcza w godzinach okołomszalnych....
          • marysal Re: Lumpeksy - Poznań 26.02.07, 09:54
            Możesz napisać dokladniej gdzie jest ten lumpeks - bo ja z Grunwaldu jestem i
            tych "stron" nie znam za bardzo, dzięki
      • garderobatwojsecondhand Re: Lumpeksy - Poznań 28.11.13, 20:20
        nowy second hand MARKOWA ODZIEŻ UŻYWANA GARDEROBA zaprasza !!!
        CAŁKOWITA wymiana towaru co 2 tyg
        ZAPRASZAMY. róg ul.Matyi a Przemysłowej ( stary pks ) obok sklepu chińskiego !!!!
        POLUB NAS NA FACEBOOKU www.facebook.com/garderobatwojsecondhand
        • centu_secondhand Re: Lumpeksy - Poznań 11.01.14, 19:40
          Serdecznie zapraszamy na otwarcie nowego SECONDHANDU CENTUS przy ul. Łacina 5 przy rondzie rataje w Poznaniu.
          Drugi największy salon w Poznaniu oferuje odzież damską, męską, dziecięcą oraz dodatki markowych firm z Anglii i Irlandii.
          Zapraszamy pasjonatów mody w CZWARTEK 16 STYCZNIA O GODZINIE 10.00 !!!
    • familyshop Re: Lumpeksy - Poznań 31.03.14, 00:16
      ZAPRASZAM DO FAMILY SHOP Z NOWĄ I UŻYWANĄ ODZIEŻĄ,(damska,męska oraz dziecięca) UL.STRZAŁOWA 2 POZNAŃ( 2 minuty od ulicy Półwiejskiej)
      ODZIEŻ JEST WYCENIONA- PIĄTKI I SOBOTY -50%.
      ZAPRASZAMY SERDECZNIEsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka