siersci 02.04.07, 11:24 Mój 5 tygodniowy synek jest obżartuchem na maxa.Je,śpi,zrobi kupę i tak na okrągło.Do tego z przejedzenia ma problemy z brzuchem bo często go boli,pręży się,napina,beka i stęka ,stęka,stęka........ Jaka rada na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunka24 Re: obżartuch 02.04.07, 11:56 jakbym o swoim czytała, tylko moj mniej śpi chyba(( nam pomaga trochę espumisan i herbatka koperkowa hippa. najgorsze są noce, kiedy budzi się co noc na godzinę, dwie i marudzi, jęczy, pręzy się, kupy nie może zrobić. wtedy czasem pomaga termometr w pupę, albo czopek ale też nie zawsze. generalnie noce różne bywają, jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: obżartuch 02.04.07, 13:56 Moja dzisiaj byla ważona, ma skończone 6 tyg. waży 4650 - od ostatniego ważenia ( 2 tyg.temu) przybrała 400, nawet pediatra mówi, ze to bardzo dużo. Generalnie w dzień je bardzo często - nieraz co godzinę, ale na szczęscie jak się naje porządnie wieczorem to bardzo ładnie śpi w nocy - bo nawet 6, 7 godzin. U nas probleme są bardzo duże ulewania, z brzuszkiem w miarę ok - ja piję herbatkę taką dla dzieci koperkową i świetnie pomaga małej na gazy. Aha lekarka mówiła, żebym się starała wydłużać przerwy między karmieniami. Tylko ciekawe jak? Odpowiedz Link Zgłoś
siersci Re: obżartuch 02.04.07, 15:30 ja też pijam herbatkę koperkową Hipp w dużych ilosciach.....ale to nie powstrzymuje Antka od stękania.W dzień jst kochany je co 3 godz i śpi.W nocy gorzej bo też co 3 godz.je i jak zaśnie to super ale jak zacznie stękać to trwa to wieki........kończy się kupą i rozbudzeniem..... Zdarzyło mu się przespać 5 godz.ciagiem najdłużej Odpowiedz Link Zgłoś