nhania 08.04.07, 23:07 czy ktoś już szył albo wie jak to zrobić? bardzo bym chciała taką chuste hopez albo nati ale one sa strasznie drogie i pomyślałam że moze uzyje sobie taką- chociaz na razie jak antosia jest malutka prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama Re: szycie chusty? 08.04.07, 23:45 Podciągam temat bo też o tym myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka-c Re: szycie chusty? 09.04.07, 00:43 www.sleepingbaby.net/jan/Baby/sling.htmlub oppamama.fm.interia.pl/uw.html Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: szycie chusty? 09.04.07, 20:43 aniulka-c ta strona mi nie wchodzi www.sleepingbaby.net/jan/Baby/sling.htmlub Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: szycie chusty? 09.04.07, 21:24 zapytaj na forum chustowym potrzebne jet ok 5 metrów materiału o szerokości ok 75 cm, musi to być bawełna, ja mam od oppamamy (dziewczyna udziela się na forum chustowym nick marta_nie_martka) - jest b. elastyczna, możesz z nią umówić się co do koloru materiału, ja w ciągu 3 dni miałam chuste w domu. gdybyś szyła sama koszt byłby trochę wyższy bo przeciętna bela materiału jest szerokości 1,5 m, chyba że znajdziewsz kogoś do spółki Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 ja właśnie tak zrobiłam 09.04.07, 21:54 Kupiłam 5 m materiału do spółki z dziewczyną z innego forum, przecięłam na pół i czekam na obszycie, w międzyczasie studiując sposoby motania Odpowiedz Link Zgłoś
ivvvo Re: szycie chusty? 10.04.07, 07:32 Jest przyszpilony watek na ten temat na forum chustowym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44603&w=53313715 ja zastanawiam sie nad hoppem, nati i hamalu - mam lulu, ale nie wydaje mi sie zeby to bylo najlepsze wyjscie do konca w sensie noszenia w chuscie, poza tym zrezygnowalam z wozka na rzecz chusty wiec chyba cos wiecej mi sie nalezy niz jedna a szyc nie umiem wole odlozyc i kupic - wygodnicka jestem pozdrawiam mamy z chustami Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: szycie chusty? 11.04.07, 13:16 ojoj..widze ze na naszym forum coraz wiecej jest fanek chustowania Odpowiedz Link Zgłoś