Dodaj do ulubionych

Wrocilismy

01.05.07, 20:46
Witam na samym poczatku.
w gorach zimno sad tylko w 1 dzien mielismy pogode. A tak to straszliwie zimno, Zuzia poubierana w 4 warstwy i ciagle mialam wrazenie ze jej zimno bo ja sama mialam 3 swetry.
Nawet sobie nie wyobrazacie jak ona sie cieszyla jak przyszla do domu naszego-nie wiedzialam ze takie dziecko zapamieta gdzie jego dom, teraz lezy w lozeczku i sie cieszy-tam go nie miala, hihi.
tesknilam za WAMI wink
Mam jeszcze pytanko.
Zuzi na glowie zrobila sie taka skurka-to idzie np zdrapac szczotka jak jej glowka naoliwiona, no i dokladnie nie wiem z czego ona to ma crying-nie fajnie to wyglada. Moja mama mowi ze to jest zle splukane mydlo. Mialyscie tak ?
mnie to juz tak drazni ze nawet paznokciem to szkrobala-ja to nie boli.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ankapo7 Re: Wrocilismy 01.05.07, 21:02
      Witaj smile Mój synek podobnie jak Twoja Zuzia pamieta swoje mieszkanko i bardzo
      lubi do niego wracać, po spacerkach... a to co Twoja córeczka ma na główce to
      prawdopodobnie ciemieniucha i właśnie oliwką, i szczoteczką powinno się z nią
      "walczyć".
      Pozdrawiam.
      • donzab81 Re: Wrocilismy 01.05.07, 21:17
        Ale fajnie,że byliście w górachsmile my to chyba się wybierzemy za sto latsadArek
        cały czas pracuje nawet teraz w długi weekandsad.
        Oliwka też ma ciemieniuche,oliwka i szczoteczka to podono pomagasmile
        • dakota123 olejuszka na ciemieniuszkę ze skarbu matki 01.05.07, 21:31
          polecam - u nas się sprawdziła!
          • misia9944 Re: olejuszka na ciemieniuszkę ze skarbu matki 01.05.07, 22:26
            No wlasnie slyszalam ze polecaja kupic "olejuszke" w aptece.
            Hmm czyli to jakas ciemieniucha crying
          • misia9944 Jutro kupie olejuszke. 01.05.07, 22:27

• niunka24 Re: Jutro kupie olejuszke. 01.05.07, 22:42
              popieramsmile))
              jest świetna, pomaga rewelacyjnie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka