Dodaj do ulubionych

No i mala odrzucila piers :(

02.05.07, 18:08
Moja coreczka sama wybala butelke -wyczula ze z butelki latwiej sie ciagnie i juz cyca nie zlapie crying
Jakos mi z tym smutno ale nic nie poradze. Wole jej dac juz ta butelke niz ma mi sie zanosicz placzu a i tak nie chwyci.
Jedynie raz w nocy jak jest bardzo spiaca to pare razy pociagnie i tyle sad
Ile jest mam co karmi samym mlekiem modyfikowanym ??
Obserwuj wątek
    • 3aloczki Re: No i mala odrzucila piers :( 02.05.07, 18:16
      Misia nie stresuj się! Ja karmię od samego początku praktycznie, ani razu nie
      najadła się mały z mojej piersi, pokarm mi się nie wytworzył na tyle żeby go
      wykarmić. Mały rośnie na potęgę, jest cudownym dzieckiem i rozwija się super -
      nawet szybciej niż powinien smile Będzie dobrze
      Pozdrawiamy
      • ominix Re: No i mala odrzucila piers :( 02.05.07, 18:29
        Ja tez karmie butla odkad Młody skonczył 2 tygodnie.Nic nie przybierał na wadze
        na moim mlekusadWpadłam w depresje itd....a duzo by pisac.On ma butle i jest
        szczesliwy i ja tezsmileI to wlasnie chodzismile
        • karina.82 Re: No i mala odrzucila piers :( 02.05.07, 18:43
          Witaj...
          Ja wlasnie przechodze ten sam stres, od tygodnia synek pije tylko z butli. Juz
          czuje sie lepiej, ale na poczatku bylo mi bardzo smutno. Moj tez slabo
          przybieral na wadze, ciagle byl glodny, a kazde karmienie bylo zwiazane z
          placzem, dlatego nawet nie namawialam go mocno gdy nie chcial pic z piersi,
          dawalam butle no i w konsekwencji stracilam pokarm.
          I faktycznie nie martw sie, te mleka modyfikowane sa teraz tak dobre, ze
          dzidzius na pewno bedzie zdrowy.
          A tak swoja droga tez chcialabym wiedziec jak duzo dziewczyn karmi sztucznym.
          Pozdrawiam!
          • niunka24 Re: No i mala odrzucila piers :( 02.05.07, 20:02
            Misiu, kochana, nie stresuj się
            ja karmię sztucznym już od ok. 4 tygodni
            Bruno rośnie,rozwija się,nie ma kolek, tylko ma ataki złego humoru,ale raczej
            niezależnie od mlekawink))
            wiem,co czujesz
            też to przeżywałam
            a próbujesz odciągać laktatorem?
            przytulam!smile
            • misia9944 do niunka24 02.05.07, 20:50
              Niunka ja mam laktator ale taki "daremny" bardziej doslownie "boli" jak odciagam niz cos wyleci. Żaluje ze pozalowalam kasy na laktator elektryczny.
              Choc teraz jak juz prawie 3 dni nie karmie to tak jakbym miala coraz mniej w cyckach ;/...czyli konczy sie.
              ale pocieszam sie jednym ze tyle dzieci pije melko modyfikowane i jest zdrowe to Zuzi tez da rade.
          • dragonflyyy Re: No i mala odrzucila piers :( 03.05.07, 11:58
            ja karmie swoim, ale butla-odciagam, wydaje mi sie że jest coraz mniej.. jedno
            karmienie zastąpiłam już modyfikowanym, butlawygodniejsza smile)) nie martw sie
            dziewczynko smile))
    • nekokoneko Re: No i mala odrzucila piers :( 07.05.07, 11:32
      misiu..przytulam mocno. nei przejmuj się, będzie dobrze
      !!!
    • jniedz Re: No i mala odrzucila piers :( 07.05.07, 13:40
      ja też od początku karmię butlą Z tym, że ściągam mleczko Małemu. Na razie
      muszę dorabiać mleko Bebilon od 1 do 2 razy dziennie , reszta to moje. Mały
      przybiera na wadze prawidłowo. Ja już nie jestem tak uwiązana. Mogę np
      swobodnie pracować ( pracuje 2-3 h dziennie)i pojechać na 3 dni na studia.
      Wtedy mąż podaje moje , które wcześniej zamrażam oraz modyfikowane.
      • spaska Re: No i mala odrzucila piers :( 07.05.07, 22:09
        ja tez nalezę do butelkowych mam.U mnie było bardzo podobnie, za mało pokarmu,
        ratowanie się butelką, a w końcy Mała wybrała to co było wygodniejsze i
        łatwiejsze w jedzeniu.Od trzech tygodni karmię ją tylko butelka,ona się najada a
        ja mam więcej czasu.Pokarm już prawie sie skończył, chociaż próbowałam
        odciągać.Nie martw się ja tez miałam wyrzuty sumienia,ale trzeba się cieszyć, ze
        maluch się najada i prawidłowo przybiera na wadze, a mleka modyfikowane sa teraz
        naprawde dobre.Przytulam mocnosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka