ruda_val 14.05.07, 10:51 Witam, Czy może wiecie jak jest w trakcie seansow - trzeba maluszka wyjąć z wózka i wózek zostawić, czy może szkrab spać w wózku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvenha_81 Re: Multi Baby Kino 14.05.07, 10:59 ja bym chętnie poszła na taki seans (zaryzykowała), ale też nie wiem jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: No to idziemy :)))))))))) 14.05.07, 21:03 z tego co czytałam na stronie multi to nie można zostawić dziecka w wózku... kurczę, nie wiem jak to rozwiązać, ale u mnie karmienie wypada po 12, a potem mamy spacer, na którym mała usypia... Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona12 Re: Multi Baby Kino 14.05.07, 21:07 Podobno dają foteliki- ja tez chetnie sie przejde z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
truscaffka a gdzie jest to kino? 14.05.07, 22:27 nawet nie wiedziałam,że w poznaniu coś takiego mamy, sądziłam,ze to tylko warszawiaki takie wyposażone....bo też bym się przeszła, bo ja uwielbiam chodzić do kina)) Odpowiedz Link Zgłoś
truscaffka Re: a gdzie jest to kino? 14.05.07, 22:31 już przeczytałam...weszłam na sronę multikina...jak dla mnie-rewelacja)tylko, tak jak pisze arwenha...normalnie między 12 a 16 chadzam z zośką na spacerki...więc nie wiem jak by to rozwiązać... Odpowiedz Link Zgłoś
olkas0877 W środę mam gina :(((( 15.05.07, 08:12 No chyba nie dam rady iść w tą środę ale cóż jak raz mnie nie będzie to przeżyję ) Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Multi Baby Kino 15.05.07, 08:28 Co tydzień w środy o 12, więc pewnie prędzej czy później się spotkamy Juz niedługo Piraci wchodzą do kin Odpowiedz Link Zgłoś
ajkkaa to co robimy: idziemy??? 15.05.07, 09:19 mnie od czwartku nie będzie w poznaniu do końca czerwca: jadę z małym do rodziców na wakacje )) ale co się odwlecze, to nie uciecze Odpowiedz Link Zgłoś
ajkkaa Re: to co robimy: idziemy??? 15.05.07, 09:22 o rany, co ja napisałam: nie będzie mnie do końca MAJA , nie czerwca. A z tym karmieniem, to chyba można w kinie, co? mój mały je nieregularnie... Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: to co robimy: idziemy??? 15.05.07, 22:46 ja w tym tyg. nie dam rady - ale może w nast. będzie coś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_val Re: Multi Baby Kino 16.05.07, 16:51 Witajcie, Byłyśmy dziś z koleżanką i naszymi dziecmi w kinie i było rewelacyjnie. Jedyny minus jest taki, że wózek należy pzostawić pod ekranem więc albo trzymamy dziecko na kolanach albo zostawiamy pod ekranem albo mamy fotelik samochodowy. Za tydzień pewnie też się wybierzemy Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: Multi Baby Kino 16.05.07, 21:41 napisz coś więcej jak możesz - jaka jest atmosfera? dzieci płaczą? Twoje akurat spało? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_val Re: Multi Baby Kino 17.05.07, 15:35 Już się poprawiam Na sali było kilka dziewczyn z dziećmi. Niektóre były z dwójką i te starsze biegały sobie i zajmowały sie sobą Płacz dzieci w zasadzie nie zauważalny. Po prostu każda z nas stara się maleństwo szybko spacyfikować Mój Kubuś jak tylko wyjęłam go z wózka zaczał domagać się jedzenia więc w dziwnej pozycji go nakarmiłam (w domu karmie spod pachy a tam to niemozliwe) i nie chciał spać ale lezał na mnie i wpatrywał się w ekran. Dzwięk ściszony, światło się tliło. Jedyny zauważalny minus to to że nie było rewelacyjnie ciepło więc leżał Kubus pod kocykiem. -- Pozdrawiam Dorota autumn.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 do Ruda_val 18.05.07, 22:38 A jest miejsce, żeby ululać małe w wózku i np. siedzieć w dolnym rzędzie a ono obok jakoś w wózku żeby spało? Odpowiedz Link Zgłoś