niebieskaewka 09.06.07, 14:25 wiem,wiem ze daze do podniesienia o kilka linijek naszego forum, ale co tam.Kazdy watek dobry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda07 Re: podaj w tytule 1 najwiekszy hit 09.06.07, 19:46 dlamnie hitem były nakładki na piersi, chyba Aventu i maść Bepanthen (zarówno na poranione brodawki, jak i na odparzoną pupcię dziecia). A hit nr 1 to chusta do noszenia dziecka (firmy nie znaju, bo mam szytą) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 chusta do noszenia - to najwększy hit 09.06.07, 19:47 no tak, w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin leżaczek-bujaczek 09.06.07, 22:31 Co prawda dostalam go,najprostszy uzywany model,ale bardzo sie przydal,do usypiania w dzien ,do karmienia,do polozenia dziecia w dowolnym miejscu w domu.Bujalam np noga,a"ręcamy" skladalam ubranka,pisalam cos itp.Teraz Aksel wymaga juz wiecej uwagi,mniej spi,ale nadal ucina sobie w lezaczku drzemki,poki nie siedzi i poki nie kupie krzesla do karmienia,bedzie wcinal na nim zupki.Tylko.... rosnie szybko i lada moment z lezaczka wyrosnie teraz probuje go wdzien do kolyski wiecej klasc, bo bez lezaczka bedzie bieda tak przywykl. Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: Frida-aspirator do nosa!!!! 11.06.07, 10:39 No poprostu rewelacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś