buska_77 14.06.07, 14:27 tak bardzo,ze nie ma zadnej miary na swiecie,ktora moglaby to zmierzyc!!! Czasem jak go tule czy caluje,to boje sie,ze mu krzywde zrobie,tak mocno Go kocham!!! pewnie wiecie o czym mowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziaj14 Re: Kocham moje dziecko 14.06.07, 14:36 ja mam 2 synow jeden ma 13 lat i maly 3miesiace i 3tygodnie i za kazdym razem jest tak samo DZIECI SA DO KOCHANIA Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Ja moja tez co chwilke caluje, tule :) 14.06.07, 17:08 kochana coreczka !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: Ja moja tez co chwilke caluje, tule :) 14.06.07, 19:31 Oj ja też))czasem mama mi mówi, że Ją "zacałuje" albo zgniotę bo tak Ja ściskam...ale jak tu nie całować moje szczęscie największe)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr oj wiemy :)) 14.06.07, 21:19 to jest najcudowniejsze i największe kochane szczęście )) Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 ja to samo 14.06.07, 21:40 bez przerwy całuję i tulę do siebie nawet podwójnie, bo w ciągu tygodnia i za tatusia muszę wycałować, bo nie może z nami być i ciągle prosi, żeby Jasia wycałowac od niego dzisiaj aż się pobeczałam jak mały bawił się moją buzią, tak delikatnie dotykał paluszkami policzków że aż się wzruszyłam te chwile spędzone z maluchem to najcudowniejsza rzecz, która mnie w życiu spokała, nigdy nie myślałam, że można tak mocno kochać, że aż serce boli z tej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin kocham bardzo 14.06.07, 21:58 chociaz nie ukrywam, ze kilka razy mialam go chec wystawic na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 oj nie ma takiej miary:))))))) 14.06.07, 22:56 i nie czułam nigdy takiej milosci)) Inaczej kocham M, inaczej Mame a inaczej swoje dziecko tak bezinteresownie i cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
katrinew Re: Kocham moje dziecko 14.06.07, 23:15 tego nie da sie opisać,jest to najpiekniejsza chwila w zyciu -zostac mamą.Tez ściskam całuję a jak spi te biedne 15min to juz za nim tesknie.KOCHAM NAD ZYCIE mamusia wojtusia Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: Kocham moje dziecko 14.06.07, 23:22 wiemy,wiemy. Zjadłabym tą moją Jagódkę smaczniutką, najdroższą, najkochańszą, ten jej przecudowny usmieszek i rozczulającą podkówkę. Kocham,kocham,kocham KOCHAM Odpowiedz Link Zgłoś
12o Re: Kocham moje dziecko 14.06.07, 23:30 oj tak bardzo kocham moja oliwke ktora skonczyla 4 miesiace.uwielbiam sie przytulac do niej uwielbiam jej zapach.jest taka slodka mamy z naszego skarba tyle radosci..... Odpowiedz Link Zgłoś