misia9944 moja pije z hippa 26.06.07, 22:26 -malinowa z dzikiej rozy (po 4 m-cu) -jablkowa z melisa (po 4 m-cu) i na zmiane w jeden dzien malinowa na drugi jablkowa i jej pasi uwielbia herbatki wczesniej pila z rumianku i z operku wloskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: moja pije z hippa 26.06.07, 22:41 Ja tak jak Misia, choć Marysi najbardziej pasowała koperkowa. skończę te opakowania przerzucę sie na ziołową. Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: jakie herbatki polecacie ????? 27.06.07, 09:27 My też Hipp - jabłkowa i rumianek, ale powiem Wam że mi się na tych herbatkach dziecko zepsuło, już nie chce pić takiej zwykłej gorzkiej, choć przedtem lubiła i piła też zwykły parzony rumianek i koper, a teraz woli słodkie Ale i tak rewelacją dla niej jest Bobofrut jabłkowo-marchewkowy - gdybym jej dała to by pewnie wypiła całą butlę. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur HIPPA 27.06.07, 10:06 najpierw były ziolowe (koperkowa, rumiankowa, na lepsze trawienie) potem malinowa z dziką róża a teraz morelowa lub jagodowa - przepyszne A Bobofruit jabłkowo-marchwiowy z dynią i winogronami to swoją drogą hiciol - jedna butla to za mało, a bobofruit wcale takich małych tych butelek nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka my tylko rumianek parzony,ale z glukoza. 27.06.07, 10:42 Tych granulkowych nie pijemy poki co,ale niebawem chyba sie skusimy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona bOBOvITA ma mniej cukru 27.06.07, 15:54 My też pijemy HIPPA ale teraz zakupiłam BoboVity bo tam jest mniej cukru Odpowiedz Link Zgłoś