azbestowestringi 03.07.07, 09:25 jade zaraz do szpitala, na badania i rozmowe z anestezjologiem. jutro raniutko mam sie stawic na czczo do szpitala i jak dobrze pojdzie to do poludnia bedzie juz po operacji. trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolita27 Re: 4 lipca mam cesarke 03.07.07, 09:54 Trzymam kciuki, sama miałam cesarke i wspominam ja najmilej z całego porodu 10 godzinnego Tylko pozniej miałam problem ze wstaneim i dojściem do siebie. Ale to chyab normalne. Zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: 4 lipca mam cesarke 03.07.07, 18:55 "o jejuuu! jak to mówi mój Maciuś trzymamy kciuki kochana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thmwag1 Re: 4 lipca mam cesarke 03.07.07, 10:49 Będzie wypisz wymaluj "urodzony 4 lipca". Ładnie to sobie obmyśliłaś Odpowiedz Link Zgłoś
aisza24 Re: 4 lipca mam cesarke 03.07.07, 16:08 Trzymam kciuki, bedzie dobrze..troszke zazdroszcze drugiego dzieciaczka Odpowiedz Link Zgłoś
salvita Re: 4 lipca mam cesarke 03.07.07, 17:29 no to my tez trzymamy i zyczymy szybkiego dojscia do formy tudziez pionu Odpowiedz Link Zgłoś
paulina685 Re: 4 lipca mam cesarke 03.07.07, 17:43 Ale fajnie! Starsznie Ci zazdroszcze tej małej dzidzi, którą juz jutro będziesz miała w ramionach! Ja jestem po dwóch cesarkach i wspominam je bardzo dobrze. Pierwsza była po 12 godzinnym porodzie, druga byla planowana. Bardzo szybko doszłam do siebie po porodzie. Najważniejsze, żeby jak najszybciej wstać i ruszać się. Wtedy organizm wraca szybciej do normy. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: 4 lipca mam cesarke 05.07.07, 20:49 no i jak? jak? azbestowa pewnie jeszcze w szpitalu...moze Pola by cos napisala??? Odpowiedz Link Zgłoś
moopsenia Re: 4 lipca mam cesarke 06.07.07, 11:56 już 6 lipca...pewnie dawno "po" ciekawe jak tam się czują: mama i maleństwo... jużbym chciała składać gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś