buns 15.08.07, 12:51 Dzisiaj próbowaliśmy podać Adze marchewkę (ugotowaną i zmiksowaną przeze mnie), i nawet do łyżeczki się wyrywała, ale po spróbowaniu nie bardzo jej zasmakowało. Więc w piątek druga próba, ale chyba tym razem tarte jabłuszko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my_cha1 Re: Dzień Marchewki 16.08.07, 10:42 Mój Kuba za 1 razem też się krzywił na marchewkę, chociaż zajadał z ciekawością. Ale po 2 dniach tak mu zasmakowała, że teraz czasem nie nadążam z nabieraniem zupki na łyżeczkę! Ja póki co daję słoiki gerbera. Także może spróbuj podać córze marchewę jeszcze kilka razy? Może przyzwyczai się do smaku i załapie? Jabłko podobno kwaśniejsze, więc może być jeszcze gorzej? Chociaż wiadomo, każdy ma różne smaki. Ja Kubie próbowałam podać kisiel z malin (kwaśny, strasznie się krzywił i po 2-3 łyżkach odmówił) oraz ugotowaną brzoskwinię z ogródka (ta nie była kwaśna, ale też się krzywił i wcisnęliśmy mu tylko kilka łyżeczek, z czego połowę wypluł). Moje doświadczenia z owocami są póki co mało pozytywne. Zamierzam spróbować jabłko ze słoiczka. No i dalej będę go katować tą brzoskwinią, bo próbował tylko 1 raz. Może się przyzwyczai? Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: Dzień Marchewki 16.08.07, 11:05 niestety Aga całą marchewkę wypluła - gdyby krzywiąc się zjadła choć trochę byłoby dobrze...zobaczymy czy dalej marchewka czy jabłko (ja jabłka uwielbiam i jem ich ogromne ilości więc może się przekona) Pozdrowienia dla Kuby Aha - a jak sprawuje się chusta? bo zdjęcia są super Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Aha, no to u mnie faktycznie było inaczej 16.08.07, 15:16 Próbuj zatem dalej. W końcu trafisz w gusta małej A chusta jest super. No,na tyle, na ile może, bo to samoróba. Na szczęście poprawiłam nieco wiązanie, bo jak zobaczyłam je na zdjęciach, to mnie trochę szokło. No i opis wiązania porządnie przeczytałam. Myślę, że teraz jest OK. Zabieram chustę zawsze ze sobą na spacer, nawet jak idę z wózkiem, bo jak mały protestuje, to wskakuje do chusty i jest git. Przymierzam się do oryginalnej i nie wiem na jaką się zdecydować. Ty masz hoppa, prawda? I jak, polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: Aha, no to u mnie faktycznie było inaczej 16.08.07, 18:27 Polecam Hoppa jak najbardziej Ja wózka używam ostatnio baaaardzo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś