misia9944 17.08.07, 18:02 powoli nie umie na siebie patrzec, mam wiecej kg niz w ciazy ciagle sobie obiecuje ale...jestem zbyt miekka mam dosc i wogole jakos mi zle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka240207 Re: tluszcz ;/ 17.08.07, 19:24 też mama córeczkę z 24 lutego - Lenę, mnie lekarz kazał trzymać dietę bezmleczną i bezglutenową, bo podobno jest taka potrzeba - to jest dieta cud mamom ) Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: tluszcz ;/ 17.08.07, 21:58 Oj misia całkiem Cie rozumię bo też nadal nie wróciłam do swej dawnej wagi...już czasem szlak mnie bierze...ale ostatnio postanowiłam, że w końcu się zmobiluje i przynajmniej słodycze przestane jeść...a jak skończymy z cycusiem to całkiem zaczne sie odchudzać... trzymaj za mnie kciuki, a ja będę za Ciebie))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolczers To ja też dołączę.... 17.08.07, 22:38 Po powrocie ze szpitala brakowało mi tylko 2kg do normalnej wagi, teraz już 7kg... Ta dieta cycowa mnie dobiła, ale młody zaczyna już mniej cyca jeść i powoli biorę się za siebie, bo normalnie masakra... A zaznaczę, że słodyczy nie jem wcale, bo w ciąży miałam cukrzycę i obiecałam sobie: dość. Dobrze, że nie mam lustra w przedpokoju... Jedynie zdjęcia oddają pełny obraz mojej wspanaiałej figury) Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 misia i wiolczers 18.08.07, 14:23 tak kochane musimy trzymac się razem...może wtedy jakośc się uda...matko jak ja marze żeby wejść do wszystkich rzeczy sprzed ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia11 Re: tluszcz ;/ 02.09.07, 12:25 A więc tak. Tydzień temu weszłam na stronę poleconą mi przez moja siostrę i zakupiłam sobie na miesiąc, na próbę dietę niskotłuszczową. I...po tygodniu jej stosowania chudnę!!!Przez tydzień schudłam 1,3 kg! Dieta ta to nie żaden chłam tylko normalnie napisana przez dietetyka, który co tydzień przysyła mi mailem jadłospis na tydzień. Są różne diety ja akurat wybrałam taką i chyba zaczyna być widać na wadze efekty. ZObaczę co będzie po miesiącu stosowania. Cel mam ambitny a do jego osiągnięcia jeszcze 10 kg Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia11 Re: tluszcz ;/ 02.09.07, 12:26 Aha, dla zainteresowanych Vitalia.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl A mi pomogło: 02.09.07, 18:12 1.Cwieczenia 6 weidera (skdind bardyo popularna na innych forach!) www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 Naprawde baaardzo duzo daja: nie tylko ubywa wora skórnego z brzucha i zmniesza ilosc cm w pasie, ale ja od tego schudlam 2. Basen 3. Cyc (nie wiem czy karmicie, ale tez pomaga) 4. Niejedzenie słodyczy! Powodzenia i wyrtwalosci! Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia11 Re: A mi pomogło: 02.09.07, 21:54 U mnnie 6 weidera wisi na magnesie na lodówce i tak sobie codziennie na nią patrzę. To mówisz, że działa? Ale ja za cholerę nie wiem jak te ćwiczenia wykonywać. Może gdzieś w necie jest to filmowo pokazane? Jakbym dodała ćwiczenia do tej swojej diety... Odpowiedz Link Zgłoś
karina.82 Re: A mi pomogło: 03.09.07, 10:50 To ja sie do Was dziewczyny podlaczam. Mam 6 kg na plusie, diety nie potrafie utrzymac (nigdy nie umialam, to dla mnie za duze wyrzeczenie). Wydrukowalam sobie 6 wiedera i zaczynam od jutra. Dzis nauczylam sie tylko jak to robic. malgonia11 na tej stronce jest filmik i na dole w forum rowniez opisane... Pozdrawiam i po 42 dniach dam znac czy i na ile zadzialalo! A moze ktos ma ochote zaczac ze mna, bedziemy sie moblizowaly nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: A mi pomogło: 03.09.07, 18:25 Dziewczyny to ja jeszcze mam pytanie ile razy dziennie to mam wykonywać????Np. pierwsze cwiczenie 6 powtórzeń????Ale to chyba nie raz dziennie tylko pewno kilka???Niech mi któraś wyjaśni...to też zaczne)) Odpowiedz Link Zgłoś
karina.82 Re: A mi pomogło: 03.09.07, 22:09 Napisany: 2007/8/20 0:24 Zaktualizowany: 2007/8/26 12:45 No i po co sie udzielasz gosciu. "Jeszcze raz tłumaczymy: Wpierwszym dniu jest 1 seria i 6 cykli Wiec nasze ćwiczenia wyglądają tak 1 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą 2 ćwiczenie 3 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą 4 ćwiczenie 5 ćwiczenie - 5-15 zmian 6 ćwiczenie To był jeden cykl. Po wykonaniu go bez przerwy przystępujemy do następnego czyli robimy znowu: 1 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą 2 ćwiczenie 3 ćwiczenie - powtórzenie każdą nogą 4 ćwiczenie 5 ćwiczenie - 5-15 zmian 6 ćwiczenie i tak 6 razy, dzięki czemu uzyskujemy serie Po serii możemy zrobić sobie przerwę." Ja to zrozumialam z tego opisu, ze robisz tylko raz dziennnie w pierwszym dniu jedna seria, w drugim dwie z krotka tylko przerwa miedzy nimi. I tak pierwszego dnia jedna seria po 6 powtorzen: czyli wykonujesz zestaw cwiczen od 1 do 6 i to jest jedno tylko powtorzenie, wiec robisz ten zestaw jeszcze 5 razy i masz. Wbrew pozorom to latwe. Pozdrawiam... Wiec jak? Zaczynamy?! Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia11 Re: A mi pomogło: 03.09.07, 22:47 Zaczęłyście już? Ja zaczynam od jutra. Zmobilizowałyście mnie Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka misia jakbym o sobie czytała 04.09.07, 00:21 ważę tyle co w ciąży i pomyśleć że po porodzie miałam 10 kg mniej niż teraz zbieram się do diety atkinsa ale codziennia odkładam ją na jutro a moja kuzynka schudła na niej ze 100 kg do 70!!! ja nie wiem co mnie jeszcze zatrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś