rengur 23.08.07, 14:49 znalazłam tutaj babyonline.pl/ksiazka_kucharska.html W ogóle dużo na tej stronie ciekawostek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cannella Re: Fajne przepisy dla dzieci 25.08.07, 13:01 Fajne te przepisy. Czy ktoś podawał może 3-miesięczniakowi "delikatny krem z sosem truskawkowym"? "7. Wokół talerzyka ułóż maliny i cienkie plasterki obranego jabłka. 8. Deser udekoruj listkami świeżej mięty lub melisy. 9. Tuż przed podaniem posyp krem wiórkami startej czekolady." Aż żałuję, że moje do tej pory cycowe tylko było Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: Fajne przepisy dla dzieci 25.08.07, 14:28 Ja czytałam przepisy "zupkowe" ale z niektórymi, zwłaszcza deserkami to rzeczywiście trochę przegięli Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: Fajne przepisy dla dzieci 25.08.07, 16:04 "użyj wody z sprawdzonej z atestem...") jest kilka fajnych przepisów, pewnie wypróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
ominix I ja cos mam w tym stylu. 25.08.07, 17:00 www.dzieckook.pl/kuchnia/index.php3?name=welcome Odpowiedz Link Zgłoś