ziena77 12.09.07, 15:11 Wczoraj moja Blaneczka zrobiła mi taaaaką niespodziankę. Na przewijaku zaczęła mówić "tatatatatatatata". Nie mogłam w to uwierzyć. No i teraz nam piszczy, mówi tata i po włożeniu sobie kciuka do buzi "kojkojkoj". Ale jestem z niej dumna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawikk Re: pierwsze słowo- TATA 12.09.07, 16:00 Gratuluję, pewnie tata to dopiero jest dumny. Ja wciaż czekam na mama albo ewentualnie tata. Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: pierwsze słowo- TATA 12.09.07, 16:26 mojego szymona pierwsze wypowiedziane ;slowo; to baba nieraz udaje mu sie mama . to jakas odmiana bo pierwszy syn peplal tata Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Mój Jasiu potrafi powiedzieć mama :)))) 12.09.07, 17:54 Ale to raczej na razie zbitka sylab, bo lubi też baba i gaga i inne takie. W ogóle rozgadany jest bardzo, czasem głośno, a czasem tak sobie słodko gaworzy pod noskiem )) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-dor u nas też pierwsze: tatatatata 12.09.07, 19:07 a ja wciąż czekam na mamamamama! Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: pierwsze słowo- TATA 13.09.07, 10:24 ja od 3 dni słucham mamamama )) i jeszcze patrzy prosto w oczy i się uśmiecha. aż miło się robi a jak daję mu jeść to mówię ama, i Jasiek teraz też zaczął mówić ama, jak widzi że łyżeczka zliża się do jego buzi Odpowiedz Link Zgłoś
80kicia Re: pierwsze słowo- TATA 16.09.07, 02:01 Moja malutka też pierwsze słowo jakie powiedziała to tata zaskakując nas Odpowiedz Link Zgłoś