aniagryka 24.09.07, 19:11 MOja Oliwka ma lekką biegunke!!kupilam jej z hippa ORs200 mam nadzieje ze pomoze,ale nie mam pomyslu od czego!!!!Zdarza wam sie tez????jak sobie z nią radzicie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ineze Re: co na biegunke???? 24.09.07, 20:51 smecta-ponizej roku saszetka na dobę www.apteka.gda.pl/smecta-sasz-p-896.html Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Enterol 24.09.07, 21:04 Ja używałam jak Kuba był mały. Może nie miał typowej biegunki, ale po moim antybiotyku popuszczał co chwilę. Nam bardzo pomogło. Tu jest link: www.apteka.gda.pl/enterol-sasz-p-895.html Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: Enterol 24.09.07, 21:41 Jak Martynka miała biegunke to lekarka przepisała lakcid,smecte i herbate z czarnych jagód. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu-83 Re: co na biegunke???? 25.09.07, 09:06 jagody smekta jest super skuteczna a jeśli karmisz piersią to ugotuj marchewkę i wypij wywar to też pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: co na biegunke???? 25.09.07, 09:26 ors chyba nie zapobiega biegunce, ma chyba działanie zapobiegające odwodnieniu przez dużą ilość elektrolitów... ale nie jestem pewna. Najlepiej smekta ale konsultacja z lekarzem też nie byłaby złym pomysłem- pamiętak takie dzieci bardzo szybko się odwadniają. Odpowiedz Link Zgłoś