aj-a 06.10.07, 14:50 www.allegro.pl/item252409587_unikatowy_bezpieczny_smoczek_gryzaczek_na_owoce.html co o ty myślicie , ja osobiście uważam że to jest bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina.82 Re: ciekawostka 06.10.07, 15:15 Najbardziej bezsensu jest koszt przesylki 27 zl!!! A rzecz moim zdaniem zbedna! Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr dla mnie też bez sensu 07.10.07, 15:56 Moim zdaniem w ten sposób dziecko nie nauczy się jeść normalnie (czyli papki łyżką, a później twarde rzeczy gryząc i połykając kawałki), to dla mnie takie trochę pomieszanie pojęć )) Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: ciekawostka 07.10.07, 19:11 Rzeczywiscie to jakis absurd. Poza tym mnie to po prostu obrzydza - jak ja bym miala cos wysysac z takiej siateczki, to chyba bym predzej zwro cila. I ile tam sie potem bakterii gromadzi - przeciez to trzeba by prac po kazdym uzyciu. Od razu kojarzy mi sie taki stary sposob naszych prababc, ze dawalo sie dziecku do ssania cukier w szmatce... Odpowiedz Link Zgłoś