Dodaj do ulubionych

nie dzieciowe "Glodowka"

20.11.07, 09:15
hejka
czy moze ktoras z mam dzis nic nie je ???
bo ja dopiero schudlam 6 kg a musze jeszcze 7 kg i tak dziennie jem mniej a dzis nic.
RAZEM ZAWSZE RAZNIEJ smile
Obserwuj wątek
    • dziubasek_ona Re: nie dzieciowe "Glodowka" 20.11.07, 09:48
      misia9944 a od kiedy się odchudzasz?
      Ja nie dałabym rady nic nie jeść cały dzień, także życze Ci wytrwałości.

Ja odchudzam się już miesiąc i 3 tyg. - ubyło mi 9kg.
      Jem 3 posiłki, plus owoce, plus ok. 4 litry wody niegazowanej, no i oczywiście
      odstawiłam całkowicie słodkie i gazowane napoje.
      A ćwiczenia to swoją drogą.

Pozdrawiam.
      • misia9944 do dziubasek 20.11.07, 10:43
        Ja juz od okolo 1,5 miesiaca ograniczalam sie w jedzeniu i dopiero po tym ograniczeniu zaczelam POWOLI chudnac na poczatku wazylam 67,2 teraz waze 61,0 (dzis rano) chcialabym dojsc do wagi sprzed ciazy (54kg) ale jest mi ciezko sad tez pije wode niegazowana...jak juz mam cos zjesc to malutko jem.
        Myslalam ze jakos latwiej mi bedzie schudnac ale sie mylilam...a coreczke mam taka ruchliwa i siedze z nia cale dnie sama ze o cwiczeniach moge zapomniec. Wszytsko robie sama.
        • ankaa22 Re: do dziubasek 20.11.07, 15:07
          Misia, a Ty się przygotowałaś do tej głodówki? Poczytałaś coś na ten temat? Czy
          tak na własną rękę robisz? Bo ja robiłam już kiedyś głodówkę, ale to można robić
          tylko w określonych okolicznościach!!! I trzeba zachować pewne zasady. Nie wolno
          pod żadnym pozorem po prostu przestać jeść, bo w ten sposób twój organizm
          zareaguje dokładnie na odwrót niż to sobie wyobrażasz. Nastawiony na głodowanie
          najbliższe posiłki zmagazynuje na wypadek kolejnego okresu głodu. Poza tym przy
          głodówce oczyszczającej trzeba mieć do niej specjalne warunki - przede wszystkim
          sporo czasu, żeby w razie kiedy robi się słabo móc się położyć, odpocząć. Skoro
          jesteś sama z córeczką to raczej takich warunków nie masz. I głodówka w tym
          wypadku jest nieodpowiedzialna, bo możesz zwyczajnie zemdleć! Przy tak małym
          dziecku polecałabym raczej zdrową, odpowiednio dobraną dietę niż głodówkę.
          Pamiętaj, że twój organizm wcale nie doszedł jeszcze zupełnie do siebie po
          porodzie, na to naprawdę trzeba dużo czasu!!
          • misia9944 do anka 20.11.07, 17:02
            smilecalkowicie to glodowki nie mam (dzieki za troske smile)
            jem malusio bo jesc trzeba, i dluzej mi to wszystko zajmie ale moze uda sie
            buzki
    • justy11 Re: nie dzieciowe "Glodowka" 21.11.07, 13:54
      O boze jak ci fajnie już tyle kilogramów zgubiłaś ja mam 5 kg za duzo i nie umie
      się tego pozbyc jak ty to robisz ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka