malgonia11 27.11.07, 19:26 Czy macie śpiworek do wózka? Zastanawiam się nad kupnem. Z polaru czy owczej wełny? jaka długość? Napiszcie jakie macie doświadczenia. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aminka70 Re: Śpiworek do wózka 27.11.07, 21:29 Ja kupiłam śpiworek podbijany polarem taki podobny www.allegro.pl/item270505317_spiworek_do_wozka_z_polarem_exlusive_zaak.html fakt drogi, ale my dużo jeździmy i pełni on także często funkcje śpiwora na noc. Jest rewelacyjny. Ma dwie długości na 90cm i na 110cm. teraz do wózka używam krótszej wersji. jest wystarczająca. mnie osobiście przeraził spiwór z wełny. Musi być w nim okropnie gorąco, przecież dziecko trzeba jeszcze ubrać, a co jak będzie chciało wyjść? spocone tak, chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: Śpiworek do wózka 27.11.07, 21:46 Mnie nie przeraził śpiwór z wełny i właśnie taki kupiłam...prawie 10 x tańszy... Grzeje i jednocześnie przepuszcza powietrze, Jagódka ani razu nie zgrzana, tym bardziej spocona. Teraz potrafi spać na spacerach nawet 2,5 godz. (naturalna wełna nie jest zalecana dla alergików) Długość ponad 90 cm, szerokość ok. 47 cm. Nie martwię, ze będzie chciała wyjść, bo jeszcze nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś