edziaj14 29.11.07, 19:02 DZISAJ SPOTKALAM MOJA KOLEZANKE PROWADZACA WOZEK Z 8MIESIECZNYM SYNKIEM I PAPIEROCH W GEBIE ,OKROPNY WIDOK FUUUU A CO WY NA TO???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aj-a Re: OKROPNE FUUUUU!!!!!!!! 29.11.07, 20:37 mnie aż ciarki przechodzą na ten widok a już całkiem jak z tym petem sie nachyla nad dzieckiem albo jak w ciąży jeden za drugim fuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: OKROPNE FUUUUU!!!!!!!! 29.11.07, 21:21 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze mam chec do takiej podejsc i zgasic jej tego peta na glowie.Dla mnie to szok!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edziaj14 Re: OKROPNE FUUUUU!!!!!!!! 29.11.07, 21:27 ZWRÓCILAM JEJ UWAGE TO SIE OBURZYLA O!O!O! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: OKROPNE FUUUUU!!!!!!!! 30.11.07, 13:16 no macie racje, fuuuuuuuuu i smierdzi ja rzuciłam jak tylko dowiedziąłam sie ze jestem w ciaży, nawet do głowy mi nie przysżło ze mogłabym zapalic w ciazy!!!!!!!! a niektore tak robily.... teraz nie zamierzam wracac do palenia!!!!!!!!smierdzi mi strasznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka1979 Re: OKROPNE FUUUUU!!!!!!!! 30.11.07, 13:55 Teraz taki widok również mnie odrzuca,jednak muszę się przyznać,że ja sama byłam taką właśnie mamą -z wózkiem i papierosem w zębach... Gdy tylko dowiedziałam się ,że jestem w ciąży (z pierwszym synkiem)rzuciłam palenie i nie paliłam dopóki karmiłam(do 5 miesiąca),a potem wróciłam.Nie paliłam w domu,więc jedyną okazją były spacerki z synkiem... Teraz drugi syn, Tomuś ma 9 miesięcy,ja nadal nie palę i obiecuję sobie,że już nie będę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś