2razy_mama 24.12.07, 23:25 Tak dawno nie chorował, a tu akurat na Święta! Ma temp., kicha, kaszle i coś zaczyna narzekać na ucho Martwię się strasznie! Gdzie ja jutro lekarza znajdę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila1974 Re: Patryś jest chory :( 25.12.07, 08:56 Jeśli Twoja przychodnia jest nieczynna, to objęci jesteście opieką tzw. przychodni dyżurnej - na szybie w waszej przychodni na pewno jest informacja, która przychodnia zapewni lekarza w dni świąteczne. Patrysiowi i Tobie sily do walki z choróbskiem Odpowiedz Link Zgłoś
2razy_mama Re: Patryś jest chory :( 25.12.07, 19:38 "Objęci opieką przychodni dyżurnej..." pięknie brzmi - rzeczywistość: dziki tłum kaszlących i kichających ludzi (gł. dzieci). Jeden lekarz, który wg czekających tam osób "często robi przerwy"... Wyszliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Patryś jest chory :( 28.12.07, 07:15 Przecież to normalne - trafili tam ludzie z wszystkich zamkniętych placówek. U nas wczoraj stwierdzono anginę - Nela widze, ze trzyma się dzielnie, mnie napiernicza gardło po prawej stronie, gdzie wychodowałam piękny czop Odpowiedz Link Zgłoś