asiamuc Re: przewijacie w nocy ?? 07.01.08, 20:22 Nie, mala laduje w pieluche po kapieli tak po 8ej i do rana sobie w niej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
araszka26 Re: przewijacie w nocy ?? 07.01.08, 20:33 u nas to zależy raz śpi całą noc w jednej pieluszce, ale czasem tak w nia nasiusia że musimy ja zmienić w nocy no jeszcze sa sytuacje awaryjne jak sie obsisia nechcacy wtedy zmieniamy i pieluszke i ubranko a tego nie lubie bo laura się wtedy rozbudza i jest meksyk Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: przewijacie w nocy ?? 07.01.08, 21:44 wiem cos o tym meksyku, jk mi maly czasem siknie niespodziewanie!!!! bo to zawsze jest niespodziewanie i w nocy trzeba przewijac....i przebierac ze wszytskiego...staram sie zaraz po zdjeciu pieluszki mokrej zaslonic siusiaka tetrowa zeby w razie czego na nia siusial....ale czasem nie zdaze przewijam srednio raz w nocy bo tak sie Filip budzi. Czasem 2 razy a rzadko (ale mam nadzieje ze bedzie to coraz czesciej!) w ogole, bo przesypia do rana w pieluszcze-zasikuszce (tak ja nazywamy jak taka mooooorrra jest) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: przewijacie w nocy ?? 07.01.08, 21:59 ja nie przewijam w nocy, choć Jaś ostatnio bije rekordy w budzeniu się. siusia średnio dużo, przebieram go zaraz po przebudzeniu rano. bardzo rzadko ma mokrą piżamkę, a jeśli już to spowodowane jest to złym założeniem pieluchy (czasem tak się wierci, że nie sposób ładnie założyć) niż z 'przesikania' Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka od kilku miesiecy nie przewijam 07.01.08, 22:07 gdybym to robila, mala nie poszlaby juz spac Odpowiedz Link Zgłoś
aj-a Re: przewijacie w nocy ?? 08.01.08, 09:13 ja Misiaczka od początku nie przewijałam w nocy no może kilka razy się zdarzyło bo na początku okropnie płakał przy przewijaniu a że śpi w pokoju z siostrzyczką to bym miała w nocy dwójkę obudzoną wolałam go tak zostawić a potem jak przestała tak płakać to już tak zostało że się nie przewijamy Odpowiedz Link Zgłoś
moniawro Nie 08.01.08, 12:55 Od czwartego miesiąca Marianka przesypia całe nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s nie 09.01.08, 21:16 odkąd córka przesypia całe noce nie przewijam jej, robię to rano bardzo często zdarza się że pielucha wygląda tak jakby wogóle w nią nie sikała, robię tak od ok 6-7 miesięcy nigdy w tym okresie nie miała odparzonej pupy Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 od dwóch miesięcy tak 09.01.08, 21:48 Bo sika ponad norme!Ale i pije 3 butle w nocy czasem co 2 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
sorriso77 raczej nie 09.01.08, 21:50 chyba, ze spi niespokojnie i wybudza sie czesto a zdarza mu sie, oj zdarza Odpowiedz Link Zgłoś