misia9944 21.01.08, 18:28 Witam Moja coreczka jeszcze nie chodzi ale mysle juz o 1 butkach. slyszalam i czytalam ze lepiej zainwestowac w porzadne a co za tym idzie drogie butki. Jak jest u WAS ???? moze ktoras mama ma juz butki do polecenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniawro Re: BUTY 21.01.08, 19:53 Witaj. Ja mojej córce jako pierwsze buciki kupiłam sandałki bartka do truptania w domku. Mają usztywnianą kostkę i są na rzepy. Za płaciłam za nie jedyne 70zł bo były na początku grudnia przeceny. O bardzo podogne to tych na zdjęciu: www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=282 Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: BUTY 21.01.08, 22:35 Ja napewno będe kupować dobre buty. Mam takie szczęście, że nie muszę wydawac pieniędzy na ciuszki bo koleżanki mnie nimi obsypują (po swoich pociechach). Buty też mi dają ale nie chcę uzywać po innych dzieciach. Dlatego będę kupować firmy ECCO-tak myślę (sama takie noszę i są bardzo wygodne). Narazie nie mam żadnych bo Blanka jeszcze nie chodzi no ale na wiosnę pewnie będzie pierwszy zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli3 Re: BUTY 22.01.08, 01:07 Pola od 2óch miesięcy chodzi z butkach Bartka(jak zrobie fotke to dołącze do tematu).Są powyżej kostki,zapinane na 2 rzepy,ze skórki, nie ocieplane w środku.Bardzo mięciutkie, zginają sie w 1/3 od palców.Nie przypominają butów ortopedycznych.Najważniejsze(dla mnie) ze są miękie i lekkie.Małej narazie noga nie rośnie chyba tak szybko wiec moze do wiosny pochodzi.Na początku troche sie przewracała ale po jakims czasie nauczyła sie w nich chodzić,teraz niezle smyka nawet na podwórku.Kosztowały ok.130zl(niestety)po małej przecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa22 Re: BUTY 22.01.08, 19:42 Ja kupiłam małej zimowe buty z 2 miesiące temu, bo do wiosny na pewno będzie chodzić, a poza tym jak jest ciepło to jeździ na takim rowerku, na którym opiera się stópkami i buty są potrzebne, a jak był śnieg, to na sanki też zakładałam buty. Kupiłam buty w CCC, wcale nie są jakoś przeraźliwie drogie, a bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś