diament79 11.02.08, 21:49 Kaszlę, kicham, już mam dosyć, mój mały też chory, najgorsze, że nie za bardzo można wziąć jakieś leki, może Wy macie jakieś sposoby na choróbsko, pomózcie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaresz Re: a ja chora :((( 11.02.08, 22:50 witam cię ciepło!!!!!!!!!Ja się dzisiaj dowiedziałam o ciązy ale od kilku dni mam koszmarny katar, chodzę i płaczę od niego, już mnie wykańcza...........Byłam u lekarza ale właśnie za dużo to nie możemy sobie pozwolić w tym 1 trymestrze, dlatego pozostaje homeopatia i dostałam na katar tabletki do ssania- coryzalia................ Dużo zdrówka życzę diamencik!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anyzcweizd Re: a ja chora :((( 11.02.08, 22:58 może wygrzej sie w łużku z ciepła herbatka z sokiem malinowym i cytrynka Życze dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
berenika.28 Re: a ja chora :((( 12.02.08, 14:19 dokladnie - herbatka z cytrynka, albo miod z mlekiem i maslem, moze jeszcze do jadlospisu dorzucic duzo czosnku. A najlepiej jak ktos kochany w lozku dogrzeje )) Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: a ja chora :((( 12.02.08, 18:15 ja mam domowy sposób - leczenie czosnkiem. wystarczy, ze łapie mnie przeziębienie od razu kroję dużo czosnku na kanapkę lub wrzucam do zupy (czosnek bez gotowania) i za dwa dni już po wszystkim. nic innego mi nie pomaga. smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
diament79 Re: a ja chora :((( 12.02.08, 22:11 Jestem na zwolnieniu lekarskim, w pracy wielka obraza Nie bardzo mi mija, dostałam dziś jakieś tabletki na kaszel bo aż mnie dusiło. Piję herbatki z sokiem z malin, ale z leżenia w łóżku nici, przy moim 2-letnim wiatraku to nie radady Męża też dziś zaczyna rozkładać i tak doszło mi drugie dziecko chore haha mam już dosyć! Odpowiedz Link Zgłoś
inka1970 Re: a ja chora :((( 12.02.08, 23:21 O jeski ale masz pasztet Podpisuję się pod wcześniej podanymi przez dziewczyny sposobami a do tego dorzucam buziaki-pocieszaki ode mnie Zdrowiej słonko, zdrowiej Odpowiedz Link Zgłoś