bzik83 26.03.08, 13:07 Wczoraj mój dzielny chłopiec zawołał kupe (kupa to błabła), pokazywał żeby przynieść mu nocnik, mąż pobiegł po nocnik a ten jakby nigdy nic załtawił się do niego. Dziwił się później gratulacjami- strasznie jesteśmy dumni ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziena77 Re: sam zawołał kupe :))) 26.03.08, 17:59 Jesteście dumni-ba bo jest z czego! Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: sam zawołał kupe :))) 26.03.08, 22:42 a my codziennie mamy kupe,ale ja go sadzam i robi... Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 :)) gratulacje 27.03.08, 22:33 Mój Kuba bardzo często woła "eeeeeeee" i pokazuje na ubikację, żeby mu nocnik przynieść. Czasem zrobi kupkę, ale częściej robi nas w konia i jest tylko siku albo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: sam zawołał kupe :))) 28.03.08, 08:28 no to wielkie gratki! pamietam jak ja sie cieszylam z pierwszego siusiu na nocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
bzik83 Re: sam zawołał kupe :))) 28.03.08, 13:08 Ja też sadzam go codziennie rano na nocnik i w 99,9 % robi kupe, ale tego dnia nie zrobił i po południu sam zawołał. Cieszymy się ogromnie, choć pewnie to taki zbieg okoliczności, ale to co Odpowiedz Link Zgłoś