hanti Re: Zakupy 01.04.08, 11:51 ja nałogowo kupuję ciuszki bo sprawia mi to niesamowitą przyjemność Pieluszki mam wielorazowe, których na razie używa Kinia, więc to mnie nie martwi, chociaż na pewno jeszcze kilka bambusowych dokupię Odpowiedz Link Zgłoś
kumkumka85 Re: Zakupy 01.04.08, 15:16 ja jeszcze nie zaczełam, ale już od kilku dni korci mnie,żeby pobuszować po sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_adam Re: Zakupy 01.04.08, 16:07 Ja mam o tyle komfortową sytuację że mój mąż handluje ciuszkami dla niemowląt i dzieci więc mam tego do wyboru do koloru Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Zakupy 02.04.08, 11:35 Ja juz nie moge sie powstrzymac, zeby nie wchodzic do dziecinnych sklepow, ale na razie tylko ogladam. Postanowialm sobie, ze zaczne kupowac po usg, czyli za miesiec, ale nie wiem czy wytrwam *Izabela, ale masz super!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewahewig Re: Zakupy 02.04.08, 12:25 Ja ubranek niestety nie bede kupowac,poniewaz mam wszystko po Karolince(2,5 roku).No ale przeciez kusza te zakupy mimo wszystko Wiec zaopatrzylam sie juz w mydelka,oliwki,kremiki,plyny,szampony,lotony,kremy na odparzenia,smoczki,butelki,a nawet gruszke do noska kupilam i plyn nawilzajacy do noska.Oczywiscie na dwie paczki malenkich pampersow tez sie skusilam. Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Zakupy 02.04.08, 12:30 ja jeszcze nie robiłam żadnych zakupów. Strasznie mnie ciągnie, żeby już wejść do takich sklepów, ale raz że nie mogę na razie męża wyciągnąć, a dwa że mamy teraz zamieszanie remontowe i wkrótce przeprowadzkę, więc też za bardzo nie ma sensu kupowac dużo rzeczy i wozić się z tym... więc jeszcze troszkę poczekam... przypuszczam, ze jeśli już na cos się skuszę, to na jakieś ciuszki a kosmetyki, pampersy i konkretniejsze "sprzety" będe kupować już później... Odpowiedz Link Zgłoś
lonka11 Re: Zakupy 02.04.08, 12:46 ja czacznę kupować jak się potwierzdi płeć maleństwa czyli gdzieś na początku maja mam juz upatrzone łóżeczko i pościel na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: Lonka11 02.04.08, 13:40 myślę, że zakupy zacznę w czerwcu.. Lonka, też oglądałam łóżeczka na allegro, takie składane z szufladą na dole - czyżby podobne? A możesz podać linka do pościeli dla niemowlaków? W ogóle nie mam pomysłu, jeśli chodzi o pościel... Chciałabym na pewno taki śpiworek na malucha do spania... A kupno wózka to już mnie przeraża!.. Macie jakieś typy? Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Lonka11 02.04.08, 18:57 mój typ to x-lander xa niezmienny od dawna był już moim typem jak jeszcze nie wiedziałam jak się nazywa, i na dłuuuugo przed staraniami o dzidzię na razie się nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
szbk Zakupy 02.04.08, 20:06 Witajcie. Wiem jak to jest fajnie kupować takie śliczne ciuszki dla dzieciątka. Ja jednak się jeszcze nie odważę a to dlatego, że w ostatniej ciąży zrobiłam trochę zakupów (bo musiałam nic nie miałam) a spodziewałam się trojaczków. Kupiłam też łóżeczka niestety chłopcy nawet nie przyszli do domu…. Teraz jedno łóżeczko dam kuzynce a drugie zostawię dla naszego szkraba ( a trzeciego nie kupiłam). Pewnie parę ciuszków kupie dopiero przed rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jojobacincin Re: Lonka11 02.04.08, 20:29 Nic nie kupuję, bo mam kilka kartonów ubranek po Kamili. Ale oglądam chłopięce - tak na wszelki wypadek Wózek byłby fajny bolder 3 lub ABC Design Rodeo, ale tylko ten pierwszy widziałam na żywo, więc wszystko ciągle w sferze marzeń i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_a Zakupy 02.04.08, 21:53 Ja na razie nic nie kupuje dużo rzeczy mam po mojej 10 miesięcznej córeczce Asi. Myślę że napewno na coś się skuszę jak zobaczę coś fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopeja28 Re: Zakupy 03.04.08, 09:00 nic nie kupuje- uwazam ze to za wczesnie. na razie jestem na etapie orientowania sie w cenach. Zakupy zacznę robic dopiero od czerwca- kiedy dowiem sie jakiej płci bedzie moje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
lonka11 Re: Zakupy 03.04.08, 09:43 rooms podaje Ci linki z pościelą i z wózkiem który mam upatrzony: www.allegro.pl/item339185323__implast_wozek_bolder_3_4_2008_fotel_torba_pa.html www.allegro.pl/item333107150__10el_posciel_100x135_mega_komplet_rozek_gratis_.html jeśli chodzi o pościel to bardzo duży wybór maja kolorystyczny już sie nie mogę doczekać kiedy kupie Odpowiedz Link Zgłoś
frodolong Re: Zakupy 03.04.08, 10:54 ja tez na razi enic nie kupuję, koniec paździenrika wydaj emi sie jeszcze baaaaardzooo daleko, może dlatego, ze mam nadzieję, do tego czasu na przeprowadzkę do domu a mamy tam jeszcze baaaardzo dużo pracy. mam tez strasznie dużo rzeczy po synku, ale z innej pory roku więc trzeba to bedzie uwzględnić, no i jeśli okaże sie że to córcia to przystąpie do zakupow ale to raczej tak może w sierpniu )) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina81 Re: Zakupy 03.04.08, 11:07 ja też na razie nie kupuje, tylko się rozglądam i myślę co mi będzie potrzebne. na zakupy wybiorę się jakoś w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: Zakupy 03.04.08, 17:19 o matko, jaka ta pościel śliczna!!! Nie planowałam kołderki - może później, ale tutaj to ślicznie wygląda... Mam możliwość kupić okazyjnie wózek Bebecar Tracker no i nie mam pojęcia, czy to dobra firma?... Odpowiedz Link Zgłoś