sysunia-leniwca 04.04.08, 17:51 Dziewczynki pracuje cały czas nad ta tabelką z terminami naszych porodów. Dajcie mi jeszcze troszeczke czasu. Ale Wy na biezaco wisujcie się, abym miała Nasz komplet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanti Re: Pracuje nad tabelką 04.04.08, 18:03 a co ja mam napisać ??????????? termin z OM to 20 września wg lekarki od usg 6.10 wg mojej prowadzącej 31.09 a wg położnej 4.10 ja oszaleję !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tonia_1 Re: Pracuje nad tabelką 04.04.08, 20:01 Ja w ogole nie znam daty porodu... Podobnie, jak u hanti, wiek ciazy ma sie nijak do OM, a poza tym bede miec cesarke, wiec i tak okreslanie daty mija sie z celem. Wszystko sie zdecyduje pod koniec ciazy... Jak wszystko bedzie ok, to pewnie bede cieta w pierwszych dniach pazdziernika - ale czy cos takiego mozna wpisac do tabelki? Odpowiedz Link Zgłoś
dawida27 Re: Pracuje nad tabelką 04.04.08, 20:27 a mi sie tak pochranilo, ze podalam poloznej gdy zakladala mi karte ciazy- termin jajeczkowania ( obie ciaze stymulowane), a nie OM. Przy nastepenj wizycie musze zmienic tak wiec termin porodu przesunal mi sie z 31.10 na polowe pazdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
lonka11 Re: Pracuje nad tabelką 04.04.08, 20:55 o to fajnie ze ja zrobisz będziemy miec taką ładną jak wrześniówki pozdrawiam lonka Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: Pracuje nad tabelką 04.04.08, 22:59 Dziewczyny ja od listopada nie miałam @ i termin mojego zajścia jest wielką niewiadomą. Ja opieram się na terminie z USG. Odpowiedz Link Zgłoś