wrzesien08 01.05.08, 15:16 czy macie moze sposob na to by (coraz czestsze) przekaski nie trafily na stale a pewne czesci ciala? co mozna podjadac z czystym sumieniem? co wam najbardziej obecnie smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos2004 Re: cos na zab :-) 01.05.08, 22:10 Nie ma chyba takiego sposobu ,zeby kobieta w ciazy zdolala sobie odmowic zjedzenia jakiegos smakolyka)))coz!jak ma sie na cos ochote to po prostu trzeba to zjesc!!!A tak na serio to chyba tylko owoce miedzy posilkami sa najlepsze,zeby nie przytyc za bardzo i zeby dzidzia miala duzo witaminekosobiscie probuje jesc miedzy posilkami tylko owoce,ale to nie jest takie latwe ,bo wolaja mnie batoniki i inne smakolyki)))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_adam Re: cos na zab :-) 02.05.08, 11:38 rzeczywiście najlepszymi przekąskami są owoce. a co mi najbardziej smakuje??? Czekolada Milka koniecznie biała i koniecznie truskawkowa mmmm..... żadna inna. i chyba jem ją za często. jedna dziennie ;/ ale jak na razie tyję prawidłowo - 4kg od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
krispii Re: cos na zab :-) 02.05.08, 11:55 ja w ciągu jednego miesiąca przytyłam 3 kg moja gin. kazała mi mniej jeść...no właśnie mogę tylko coś przegryzać sobie...ale co zrobić jak ja jadłabym i jadła. Mi bardzoooooooooooo smakują lody Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: cos na zab :-) 05.05.08, 08:19 ...mi na szczęście najbardziej smakują owoce, zwłaszcza kwaśne ...niestety ostatnio coraz częściej również lody w dodatku o niepożądanych porach dnia (czyli późnym wieczorem) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: cos na zab :-) 05.05.08, 08:34 ja tez mam ochote co chwile cos "przezuwac", ale ostatnio najbardziej smakuja mi owoce, wiec sobie nie ograniczam. Ale przyznam sie, ze jesli mam ochote na kanapke to tez ja zjadam Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska uwaga z owocami 05.05.08, 10:51 mają witamink ale i dużo cukru wydaje mi się że jednak lepsze są warzywka taka marchewka w ciągu dnia, kalarepka, i inne mozna je jeść na zmiane z owocami ja raczej sobie nie odmawiam ale i nie mam czasudużó jeść bo prcuje a lodówka w domu wiec narazie waga bardzo w normie Odpowiedz Link Zgłoś