gosiak781 06.06.08, 14:52 STRASZNIE TU CICHO... JAK PATRZE NA POSTY STYCZNIOWEK TO WYDAJE MI SIE ZE MY ZA CHWILKE ....UMRZEMY.... HALO.... MARTWIE SIE.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankaa22 :( 06.06.08, 21:42 Smutno. Ale chyba wiem, na czym polega różnica między nami a paroma innymi forami. Zauważyłyście, że my się tu w ogóle ze sobą prawie nie zapoznajemy, nie zbliżamy? Tutaj się pisze tylko i wyłącznie o dzieciach, o tym, co powinny, czego nie itp. Takie urwane, króciutkie informacje w stylu "moje dziecko już chodzi", a "moje nie". Nie mówię, że ma tego nie być, mi samej to forum pomogło rozwiać wiele wątpliwości w rozmaitych sprawach i zwróciło moją uwagę na wiele kwestii, nad którymi inaczej bym się nie zastanowiła. Ale przecież to nie jest forum tylko o dzieciach, o nas też! A przynajmniej moim zdaniem powinno być. Jak najbardziej również o rzeczach nie związanych z dziećmi. Tylko chyba wtedy powinnyśmy to forum zamknąć. Bo nie każdy chce się jakoś bardziej o sobie rozpisywać jak ma świadomość, że każdy to może przeczytać. Takie moje luźne uwagi... Lubię tu zaglądać, ale czegoś mi tu jeszcze brakuje... A Wam? No dalej, babeczki, uzewnętrznić się troszkę ) A tak na marginesie, a propos pytania, gdzie jesteśmy - ja akurat dzisiaj na swoim absolutorium Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: :( 06.06.08, 22:10 Hmm, tez mi szkoda, ze tu takie pustki. Ja sie melduje - zagladam codziennie, pisze chyba z w miare przyzwoita systematycznoscia. Wiadomo, ze kazdy ma rozne zajecia, ale smutno, gdybysmy zniknely... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: :( 07.06.08, 14:15 masz zupelna racje ankaa22 !!! zagadzam sie z Toba w 100% Wiem ze z czasem krucho u kazdje z nas.....ale patrzac na inne fora....NAPRAWDE MOZNA. Ja jednak chcialabym "zreaminowac" to forum, mysle ze kazdej z nas potrzebne DLATEGO PROSZE WAS - TE KTRE JESZCZE CHCA ZADZIALAC I ZMIENIC NASZE FORUM NA LEPSZE - ZEBYSMY POSTARALY SIE I CHCIALY SIE POZNAC)))) TAK BRAKUJE TU 'checi uzewnetrznienia sie wileu z 'pierwszych' osob jakie byly na forum nie ma poprzechodzily gdzie indziej.... smutne ale prawdziwe. no to dzialajmy w miare mozliwosci prosze Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: GDZIE WY JESTESCIE????? 07.06.08, 14:34 wiem co zrobie.... zajmi mi to troche czasu ale mam nadzieje ze moze dzis wieczorem poswiece godzinke napisze maila do wszytskich ktorych znajde adresy, do tych 'pierwszych'forumowiczek, zalozycielek itd))) cicho tu byli i nieinteresujaco wystarczajaco i niektore z nas poszly sobie gdzie indziej.... ale moze jak napisze maila to choc zaczniemy tu czesciej zagladac... pamietam....rok temu umawialysmy sie na spotkanie....na Polach MOkotowskich... ahhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 hmmmm 07.06.08, 17:08 ja też sie zgadzam w 100% ach z tym ze forum powinno nas "zbliżać" nie tylko poprzez pisanie o dzieciowych sprawach. Mam porównanie, bo jestem na Luty2005, Marzec2007(bo cyprianek z przewidywanego luciaka zrobił sie marcątkiem ) i tam naprawde jest inaczej, spotkania , zloty wszystkie niki sie bardziej kojarzy i chetniej zagląda ale....... ja jestem ZA całkowitym zamknięciem forum, te co miały sobie podczytać, to se podczytały już, a teraz powinna być selekcja. Mówię za siebie - żadko tu pisze dlatego ze nie lubię sie zwierzać całemu światu wg mnie jak zamkniemy i ukryjemy forum bedzie tu bardziej swojsko Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 ja aktualnie w polsacie na Portugalia:Turcja 07.06.08, 22:04 Jaśko śpi, konkubent na piwku u kolegi a ja to co lubię najbardziej: meczyk i internet hehe a jeśli chodzi o rzecz najważniejszą to też serce boli, że tak tu cicho przeze mnie też (biję się w pierś), bo kiedyś byłam o niebo aktywniejsza mimo, że z sentymentu zaglądam codziennie to niezbyt często chce się odpisać, bo wieje tu pustką pamiętam, że już kiedyś była debata nad zamknięciem forum, myślę, że to jest dobry pomysł, może znowu wystosujemy takie zapytanie na forum? wcześniej kilka osób podjęło próbę ożywienia forum, pamiętacie pewnie te historyczne ankiety, które wywołały ogromną burzę z piorunami kłótnie, wyzwiska itp., kurczę a ja je naprawdę lubiłam, zawsze była jakaś dawka humoru na dzień dobry ja jestem chętna do współpracy i obiecuję poprawę zróbmy coś z tym naszym forum do boju!!! jak nasi Biało-Czerwoni Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: GDZIE WY JESTESCIE????? 07.06.08, 23:08 kurcze nie mam sily.... wziela te nasze maile z fotoforum i innych statystyk.... i nie chca mi sie wyslac buuuuuuuuuuuu chcialam wystosowac apel dp wszystlkich nieaktywnych i aktywnych .....i misie cos zepsulo pmomocy buuuuuuuuuu ja na dzis dzeikuje Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa22 gosiak 08.06.08, 09:08 wydaje mi się, że nie ma co pisać do ludzi, którzy byli kiedyś tam i sztucznie ożywiać forum. I tak założę się, że jeszcze raz na jakiś czas tu zaglądają, hehe Wystarczą te, które są teraz. Ja na przykład czasem naprawdę mam ochotę się tu wykrzyczeć, czy to z radości, czy ze złości. Ale... no nie chcę tak ekshibicjonistycznie, przed wszystkimi. Już miałam opory kiedyś, żeby dodać własne zdjęcia. Dodałam, ale szczerze mówiąc wolałabym, żeby oglądały je osoby z jakiegoś wąskiego grona. Tak samo z moimi uzewnętrznieniami Dlatego uważam, że pierwszym krokiem do polepszenia sytuacji tego forum powinno być zamknięcie go. To ja otwieram wątek z głosowaniem za lub przeciw zamknięciu Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: gosiak 08.06.08, 13:13 hmmmm wiesz moze masz racje z tym zamknieciem forum ja tez czasem mam ochote sie wykrzyczec!!!! no to dzialajmy, w takim razie nie wysylam juz zadnego maila do "wszystkich" ... jak ktos bedzie chcial to bedzie pisal jak to madrze mowia ' z niewolnika nie ma pracownika..." nic na sile buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s jest tak piękna pogoda 08.06.08, 19:15 że albo na tarasie, albo w piaskownicy, albo w parku.. przychodzimy do domu uzupełnić picie i jedzenie, ewentualnie na drzemkę, wybacz ale szkoda mi czasu na kompa )) Odpowiedz Link Zgłoś