lulla77 20.06.08, 09:00 macie jakiś fajny wierszyk? planujecie jakąś niespodziankę dla taty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marioladabr Re: wierzyk na dzień ojca? 21.06.08, 11:12 nie znam niestety wierszyka żadnego, a niespodzianki nie planuję... tata nie myślał o dniu mamy to mama nie myśłi o dniu taty... (złośliwa i mściwa małpa jestem). A tak serio to w przedszkolu był obchodzony wspólny dzięń mamy i taty więc uważam za zamknięty temat. Odpowiedz Link Zgłoś
formelka1 Re: wierzyk na dzień ojca? 21.06.08, 19:27 1.Po kamieniu spływa woda, po policzku spływa łza, nie myśl Tatusiu że Cię nikt nie kocha bo Cię kocham właśnie ja! 2.Kocham mojego tatę, za to,że umie tak wiele, za to,że mnie rozumie i razem jest nam weselej 3.W dzień dzisiejszy Tatku miły, niech Ci płyną życia chwile, z duszy, z serca, z całej siły. Więcej czuje - życzę tyle. 4.Tatku - Ty mnie życia uczyłeś wszystko, co miałeś mi poświęciłeś nikt nie ofiaruje nigdy mi więcej dziś Ci więc daję swe serce w podzięce 5.Dla Tatusia dzięcioł stuka, Ryczy krowa, brzęczy mucha, Osioł skacze, aż do nieba - Zawsze Tatę kochać trzeba!!! 6.Płynie Wisła, płynie, w wodzie rybki kryje, a każdy nasz tatuś niechaj sto lat żyje! Odpowiedz Link Zgłoś