mloda_kobitka2 14.07.08, 22:53 Witam czy są ta tym forum mamy dziewczynek o imieniu OLIWIA? Ja właśnie takiego urwisa posiadam, ma roczek i czasmi daje popalic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bsz08 Re: mamy Oliwii 18.07.08, 14:30 Ja tez jestem mamą 5 m-cznej OliwiiMoja córcia jest w miare spokojnym dzieckiem, choc czasami(jak to dziecko) też daje popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_kobitka2 Re: mamy Oliwii 18.07.08, 21:25 No! Wreszcie jakaś mamusia Oliwki...! Jak Ci się chowa niunia? Karmisz piersią? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka28035 Re: mamy Oliwii 21.09.08, 12:06 hehe...ja także mam córezke Oliwie...jest spokojnym dzieckiem czasem daje popalić jak to dziecko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laska251 Re: mamy Oliwii 26.09.08, 20:46 witam moja ma 8 miesiecy i daje popalic od poczatku.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dwrzosik Re: mamy Oliwii 27.09.08, 10:58 Witam! Oliwki mają chyba to do siebie że są bardzo żywiołowe, moja ma tak od urodzenia.Teraz ma skonczone 5 lat i jest kochana i bardzo rozgadana. Odpowiedz Link Zgłoś
asik1979.pl Re: mamy Oliwii 02.10.08, 22:10 tez jestem mama Oliwi jest bardzo grzecznym dzieckiem ale za to gadula!!!!!!!...ma 7 lat i brata 9miesiecznego...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania19771 Re: mamy Oliwii 05.11.08, 22:23 to ja też się pochwalę moja Oliwką-ma 7 lat -bardzo wrażliwa i spokojna dziewczynka Pozdrawiam wszystkie Oliwień-ki i rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
azile.oli Re: mamy Oliwii 14.11.08, 08:59 Ja też jestem mama Oliwii,ale moja córa ma już 14 lat,jest bardzo fajną dziewczyną ,wygadaną,odważną,przebojową,ale też niezwykle rozsądną.Coś te Oliweczki w sobie jednak mają,chociaż to imię jest obecnie bardzo krytykowane.Mnie się podobała 14 lat temu i dalej mi się podoba.A wszystkie Oliwie,które znam,to dziewczyny z charakterem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
baterflau Re: mamy Oliwii 24.11.08, 11:30 Ja mam Oliwke *8 latke jak byla malutka byla bardzo grzeczna i kochana niebylo nocy nie przespanych .A teraz ? jest codowna wrazliwa bystra bardzo madra i zdolna niema problemu z nauka choc musze przyznac ze czasami potrafi dac w kosc i potrafi pyskowac ale mimo to jest bardzo kochana i bystra ma rodzenstwo i jest opiekuncza do innych Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta_1974 Re: mamy Oliwii 31.12.08, 21:08 Witam, też jestem mamą Oliwii. Z tym, że mój szkrab ma już 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
ma-gusia Re: mamy Oliwii 17.02.09, 21:17 moja oliwka ma 9,5msc jest przeurocza - ciagle sie usmiecha, nie placze, jest pogodnym urwisem - wszedzie jej pelno Odpowiedz Link Zgłoś
alisa222 Re: mamy Oliwii 05.03.09, 21:03 hej moja Oliwia w sierpniu skonczy 6 lat ta to dopiero daje mi popalic Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_oliwki Re: mamy Oliwii 18.03.09, 15:00 witajcie, też jestem mamą Oliwki Moja ma 5 lat i jest bardzo pogodnym urwisemJako niemowlak była bardzo grzeczna, teraz czasem sie buntuje ale ogólnie jest bardzo kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
olifra Re: mamy Oliwii 03.04.09, 22:22 Moja kobietka ma już 7 lat i jest cudowną, mądrą, śliczną i bardzo wrażliwą dziewczynką. Chociaż zauważyliśmy z mężem, ze w pierwszej klasie "się wyrobiła". Zaczyna coraz częściej nam "różki pokazywać". Zrobiła się taka troszkę cwaniarka. Ale dobrze, bo baliśmy się strasznie szkoły, bo po atrakcjach przedszkolnych mieliśmy trochę obaw. Ma 4 miesięcznego braciszka i naprawdę jest wspaniałą starszą siostrą. Odpowiedz Link Zgłoś