aaggaa8 30.12.08, 12:44 Wlasnie sie zoreintowalam, ze w grudniu zasilek maciezynski jaki otrzymalam jest nizszy niz ten z listopada... Czy u Was tez tak jest? Czy powodem tego jest fakt, ze w grudniu bylo mniej dni pracy przez swieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokomodo Re: zasilek maciezynski 30.12.08, 13:20 Ja tez dostałam mniejszy, a paska jeszcze nie odebrałam. Podejrzewam, że może odliczyli mi podatek za bony, co je dostajemy na świeta? (Czy to możliwe, zasiłek idzie przez pracodawcę czy z ZUS-u?) Odpowiedz Link Zgłoś
agasobczak Re: zasilek maciezynski 30.12.08, 19:00 Moze pracodawc wypalcac (jesli przedsiebirostwo jest wieksze niz 20 parcownikow) a ZUS oddaje pracodawcy a za bony trzeba podatek zaplacic Odpowiedz Link Zgłoś
magda_1974_1 Re: zasilek maciezynski 31.12.08, 09:30 Ja też dostałam mniejszy zasiłek ,bo potrącono nam składki za bony: (No, ale spodziewałam się tego! Wydaje mi się,że przy zasłku macierz.jest wyliczona stawka na dzień (indywidualna,zależna od zarobków)? Odpowiedz Link Zgłoś