kamila_21 22.09.09, 14:39 Czyzby Wygodne nie mialy o czym pisac?? Ja przyznaje - monotonia u mnie straszna, nic nowego sie nie dzieje, jak na zlosc zadnych problemow zeby sie was poradzic..... Szkoda ze tak tu cicho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Re: Znow nam forum zdechlo 22.09.09, 20:18 a u mnie zadyma za zadyma ze nie mam kiedy do kompa siasc, a jak juz siade to az mi sie pisac nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka_mocna Re: Znow nam forum zdechlo 22.09.09, 20:59 A ja cierpię na notoryczny brak czasu. Ciąża wykańcza mnie fizycznie, a młoda psychicznie. Wróć - młoda wykańcza mnie również fizycznie, szczególnie gdy jak ostatnio, budzi się w nocy i wyje (parę dni temu wyła jakieś dwie godziny, m.in. dlatego, że chciała spać z parasolką ). Ech, co mnie podkusiło, żeby znowu zajść w ciążę... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: Znow nam forum zdechlo 22.09.09, 23:37 Z parasolka????? Heheheheh dobre Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g Re: Znow nam forum zdechlo 23.09.09, 08:57 moj starszak ostatnio przy kazdym ataku histerii chce isc do lozka w "butach na deszcz".takze parasolka nie robi na mnie wrazenia))) co do forum- chyba tez kilka osob wrocilo do pracy teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: Znow nam forum zdechlo 23.09.09, 09:58 gumowce, buty zimowe to podstawowe obuwie domowe mojego młodego... a spac chce isc zawsze z zabawką/rzeczą która bawi sie wieczorem - czasem jest to lampka, auto, balon, piłka a czasem wózek dla lalek z którym na siłe gramoli sie do łóżka... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: Znow nam forum zdechlo 23.09.09, 11:26 No niezle moj na szczescie do spania zabiera ewentualnie pluszowego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s apropos dziwnych przytulanek.. 24.09.09, 08:47 moja Basia sypia z położonym obok łóżeczka kaskiem rowerowym, bez kasku nie ma spania co do forum, hmm... czasu brak Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Re: apropos dziwnych przytulanek.. 25.09.09, 15:28 Ja moich co prawda oduczyłam spać z zabawkami, ale ostatnio ciężko mi było przekonać Filipa, że bardzo niewygodnie będzie mu spać w hełmie rycerskim i z mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
meduza_79 Re: Znow nam forum zdechlo 25.09.09, 21:57 no do pracy się wróciło i doba się nie chce wydłużyć. Z nowości moje dziecko do przedszkola nie chodzi bo mi nie chcieli wziąć. Więc siedzą obaj z moją mamą, która sie do nas przeprowadziła. Oznacza to niemałą rewolucję w naszym zyciu... A dla mnie przede wszystkim w kuchni - juz nie rządzę ja, tylko ktoś inny mi garami tłucze i opróżnia zlew z brudnych naczyń, co mnie niemiłosiernie złości. Oba moje chłopaki własnie kończą jakąś sraczkową wirusówkę, więc jestem juz spokojniejsza. No i mogę się pochwalić. Marek nie chce pieluch zakładać, więc zakładam mu jak już zasnie, bo po 1-2 godz snu robi siku, ale koło północy się budzi, chce do kibla i potem do samego rańca spi bez pieluchy i jest sucho. I jestem euforycznie szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: Znow nam forum zdechlo 27.09.09, 23:26 ahhh u mnie tez ciut monotonii ale i choroby bo maly do przedszkola poszedl i jak mnie ostrzegano.....zaczelo sie... wrrr jakies zmutowane wirusy lataja i to gowno trzyma go uz 3ci tydzien ale widze ze juz chyba lepiej... co do spania naszych pociech z roznymi rzeczami to moj zabiera oczysicie Brzydala ulubionego misia i jakas literke czy pileczke kauczukowa....ale chyle czola przed kaskiem)) ha ha i przed kaloszami h aha)) mnie tez czasem maly wykancza fizycznie bo tez w ciazy jestem - i psychocznie tez.....ahhh staram sie byc opanowana przed tymi odpowiedziami na NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale czasem mnie szlag trafia!!!! ja wiem ze on pobuje i testuje ale ile mozna!!!!! wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re Gosiak, ostrzegam 29.09.09, 21:59 A długo można... Tak ze czterdzieści lat... U mnie przedszkolny glut do pasa trwa już trzeci tydzień - tzn ma go młoda i zaraża nim całą rodzinę z przyległościami- i szaleje bunt trzylatka... Żyć mi się nie chce... Z dziwnych przytulanek to młoda od dwóch dni chadza spać do wyra z budzikiem. Takim świecącym z Lidla. Tydzień temu położyła się spać w pelerynie przeciwdeszczowej... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: Re Gosiak, ostrzegam 30.09.09, 23:53 no nie!!!!! ta przeciwdeszczowa peleryna mnie rozwalila!!!!!!!! ucaluj corcie ode mnie za pomysl hahahhahahah ahhahahaahaha hahahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio TO ZOBACZCIE JAK DZIŚ ZASNĄŁ KAJ 01.10.09, 22:36 sorry za CL 2.bp.blogspot.com/_dsVMCEdm3V8/SsURA5Zf_qI/AAAAAAAAAgA/JQp--37sWaY/s1600-h/P1080459.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 bubasio... 02.10.09, 09:41 Kaj jest rewelacyjny!!!!!!!!! no ten kubelek poprostu ...nie mam slow!!!! hahahhahahhahaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś