Dodaj do ulubionych

Gdzie nad morze

08.01.13, 09:41
Żeby powiało trochę wakacjami... przeryłam już Interent rzecz jasna. Bez efektu zadowolającego.Czy możecie polecic miejsce nad morzem na wczasy z dziećmi? Może macie jakieś fajne, sprawdzone kwatery? Interesuje mnie zachodnia część (Pogorzelice, Pobierowo etc.). Mamy fajną kwaterę w Pobierowie, ale wołałabym coś większego-tam jest 1 pokój nieduży.
Obserwuj wątek
    • fil.ona Re: Gdzie nad morze 10.01.13, 23:04
      My jeżdzimy do sławoszyna .Wioch azabita dechami .Cisza spokój i plaża na której jesteśmy ja mąż dzieci i może max 10 innych osób smile
    • czaarodziejka Re: Gdzie nad morze 11.01.13, 12:36
      Dzięki.Ale też chodzi mi konkretnie o namiary na nocleg-kwaterę.
      • fajnedziewcze Re: Gdzie nad morze 12.01.13, 22:35
        Ja proponuje Dziwnow,poszukaj oferty urlop u Ewy Dziwnow,ma fajne pokoje a teraz zima i wiosna pali w piecu i jest ektra cieplo w pokojach,polecam bo to jest mila Pani.
    • ewelina_wn Re: Gdzie nad morze 09.02.13, 22:41
      A może zainteresuje Cię pobliskie Pustkowo??? Ja polecam www.urlopnadmorzem.com/pustkowo/pensjonaty/pokoje_goscinne/noclegi_nad_samym_morzem._dom_goscinny_alicja.,235.html
    • teresska Re: Gdzie nad morze 13.02.13, 13:57
      My jeździmy do Grzybowa koło Kołobrzegu. Byliśmy już na kilku kwaterach. Ostatnio tutaj
      wigarelax.pl/oferta.html
      Pokoje czyste, właściciele sympatyczni, są huśtawki i dużo zabawek dla dzieciaków na posesji. Do morza dosłownie 50m. Właściwie z plaży na siusiu można iść na kwaterę. A Grzybowo jest super. Nie ma gromady automatów przy wejściu na plażę, nie ma dzikich tłumów i są bardzo fajne jadłodajnie w przyzwoitych cenach (Polecam "Katarzynkę"). W okolicy sporo fajnych miejsc, m.in. Dziki Zachód w Zieleniewie. A jak pogoda jest kiepska to jest rzut beretem do Kołobrzegu. Basen, deptak, kino, w zeszłym roku były teatrzyki dla dzieci w amfiteatrze, jest też duża sala zabaw.
      W tym roku też jedziemy ale zaklepaliśmy apartament na Osiedlu Bałtyk.
    • 5figa Re: Gdzie nad morze 26.02.13, 11:34
      Mielenko - Drzewiec, polecam z dzieciakami takie jak moje to idealne miejscesmile
    • czaarodziejka Re: Gdzie nad morze 05.03.13, 07:30
      Hej. Udało mi się w końcu zarezerwować w ośrodku w Pogorzelicy. Mam nadzieję, że będzie ok, zdjęć właściwie nie ma na stronie, ale intuicja potwierdza, że będzie dobrze.
    • dreamywind Re: Gdzie nad morze 26.04.13, 23:35
      Polecam Willę Arletta, szczególnie ze względu na fantastyczny plac zabaw dla dzieci - można "pożeglować" łodziąsmile Duże podwórko, wiata do grillowania, wszystko ładnie zagospodarowane, w rogu posesji jest także domek letniskowy. Pokoje czyste, przestronne, dobrze wyposażone. Wspaniałe uczucie, kiedy rano budzą nas delikatne śpiewy ptaków, a wieczorem podziwiamy piękne zachody słońca, wśród delikatnych powiewów morskiej bryzy. Polecam i pozdrawiam. www.willaarletta.koti.pl - piękne zdjęcia także na facebook.com/WillaArletta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka