IP: *.* 17.05.01, 13:17
Dzień dobry,czy ktos może polecić mi dobrego pediatrę dla mojej 14-miesiecznej córeczki? Może to być lekarz przyjmujący w prywatnym gabinecie lub mający wizyty domowe (najchętniej z okolic Bielan, Żoliborza czy też Bemowa). Gabrysia nie choruje zbyt często, ale po ostatniej wizycie w przychodni rejonowej, kiedy diagnoza brzmiała "albo szkarlatyna, albo różyczka albo uczulenie" i zaserwowaniu leków na wszystkie trzy choroby jednoczesnie, zwątpiłam w sens tych wizyt.Pozdrawiam wszystkie eMamy, edzieci i eredakcję.Wiola
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: pediatra IP: *.* 17.05.01, 14:34
      Witaj Wiolu. Mojego niespełna dwuletniego Synka od urodzenia prowadzi Pan Doktor, którego mogę z pełnym przekonaniem polecić. Nie przyjmuje w gabinecie, ale jeździ z wizytami domowymi. Ja mieszkam na Bemowie, więc do Was też na pewno mógłby przyjeżdżać. Moim zdaniem leczy w sposób rewelacyjny - przede wszystkim przyczyny a nie objawy i nigdy nie przepisze leków,jak nie jest pewien, co sie dzieje. Poza tym zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia i tłumaczy, jest przesympatyczny i dostępny pod telefonem prawie non stop. Mój Michaś nie jest wprawdzie dzieckiem szczególnie chorowitym, ale nie jest też jedynym mi znajomym pacjentem Pana Doktora. Naprawdę polecam. Numer telefonu do Pana Doktora - 0601 348031. Gdybyś chciała wiedzieć coś więcej, forum odwiedzę na pewno w poniedziałek. Pozdrawiam i życzę zdrowia Twojej Córeczce. EWA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka