rassia 08.03.07, 19:46 Witam od niedawna podczytuję Jestem mamą Ani (23.08.2004) i Joachima (10.09.2006) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malabru Re: Witam się ...jeśli mogę 08.03.07, 20:40 Możesz, możesz! Witaj serdecznie! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: Witam się ...jeśli mogę 09.03.07, 08:08 Witaj Twoje maluchy są tylko ciut starsze od moich Jak Ania przyjęła pojawienie się braciszka w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
rassia Re: Witam się ...jeśli mogę 09.03.07, 13:42 Ania bardzo się do Joachimka cieszyła, ale mimo tej miłości pierwsze dwa miesiace były ciężkie... Odchorowała pojawienie się nowego członka rodziny, bo zrobiła się bardzo nadpobudliwa Teraz już jest ok. Przerabiamy klasyczny bunt dwulatka momentami, ale w stosunku do braciszka nie ma żadnych problemów- Ania bardzo go kocha... a jak było u Was? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 U nas bardzo różnie :) 09.03.07, 14:31 Czasami pomaga: usiłuje mu zdjąć pieluchę kiedy go przewijam na tapczanie zawsze wyciąga ręce żeby dać jej ponosić brata albo chociaż posadzić u niej na kolanach buja wózkiem kiedy Krystian płacze ale częściej okazuje zazdrość i usiłuje zwrócić na siebie uwagę-w najprzeróżniejszy sposób... Śmiesznie się robi kiedy usiłuje go naśladować: kiedyś położyła się na tapczanie kiedy karmiłam małego i woła że ona też chce cyca (sama się odstawiła od piersi kiedy miała 8 m-cy) albo kładzie się na macie i macha rękoma i nogami jak niemowlak Odpowiedz Link Zgłoś