mbkow 08.08.07, 13:51 www.edziecko.pl/rodzice/1,79357,2574249.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowy_kot Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 08.08.07, 15:00 168 punktów ) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 08.08.07, 15:22 a ja nie będę się chwalić i nie napiszę, że 156 pkt ) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 08.08.07, 16:28 A ja podejrzewam, że uczciwie odpowiadała tylko Smilodona ) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 08.08.07, 21:21 ha a mi wyszło tylko 105 Odpowiedz Link Zgłoś
malabru Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 08.08.07, 21:38 157 Ale dla mnie to nie był zbyt rzetelny test. Niektóre pytania były sformułowane na zasadzie: "czy przestał pan już bić swoją żonę?" Jakiejkolwiek by się odpowiedzi nie udzieliło wychodziło na to, że sformułowanie zawarte w pytaniu jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
housewife1 Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 09.08.07, 00:05 ja 108, ale z małżeństwa jestem bardzo zadowolona, natomiast oboje jesteśmy typami bardzo niezaleznych i dominujących osobowości więc ten test zupełnie nie bierze takich par pod uwagę. forma pytań rzeczywiście nie pozwala na wybranie pośredniej odpowiedzi, co zafałszowuje wyniki, jest to test, zresztą tak jest nawet napisane, słuzący do celów rozrywkowych )) Odpowiedz Link Zgłoś
anaj75 Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 09.08.07, 09:53 U mnie: 124, czyli tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
jessia Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 09.08.07, 09:57 Pewnie, że dobrana! 153. Ale zgadzam sie niektóre pytania zdecydowanie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 09.08.07, 10:02 fiu fiu, nam wyszlo 177 Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 09.08.07, 11:37 blige - szacuneczek )) Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 10.08.07, 01:20 )) zeby nie bylo, ze tak idealnie to tez drzemy koty ale z umiarem ot trafil mi sie chlop.......albo jemu baba)))) Odpowiedz Link Zgłoś
housewife1 Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 13.08.07, 01:21 suuuper, gratulacje, mam nadzieję, że tobie chłop jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
housewife1 Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 13.08.07, 01:32 ale tak w ogóle to czy nie dziwi was , że test jest jednostronny? zazwyczaj bada sie poziom zadowolenia par ze związku, zadając im podobne, a nawet te same pytania i bada tzw zgodnośc. jak można stwierdzić, że jest się dobrana parą, jeśli nie wiadomo, czy myśli się podobnie o związku (a w dodatku ten test opiera się na stereotypowych założeniach, typu, że kobieta jest nieszczęsliwa jeśli jej mąż pije) sorki, że tak tu przynudzam, ale nie cierpię w gruncie rzeczy takich niby testów, co to trzeba prawidłowo, (tzn prawidłowo według czyjegos widzimisię, jak powinien wyglądać związek) wypełnić i już możemy się super cieszyć. wnerwia mnie , że nawet w takich zabawowych testach przemyca się pewien jedynie słuszny model związku i jak jesteś w szczęśliwym, ale odbiegającym od normy związku, to nie możesz nawet z głupiego testu się ucieszyć. Zupełnie tak jak w Polsce z wiara, jek jestes np tak jak ja niewierzący, to wielu się nie mieści w głowie, że możesz być szczęśliwym i zadowolonym z życia, a także uczciwym i dobrym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 13.08.07, 22:14 bo to czysta zabawa skierowana do kobiet. facet tego kijem nawet nie tknie ale nie naszly mnie takie przemyslenia powod? 169 )) Odpowiedz Link Zgłoś
webby Re: Czy jestescie dobrana para? test :-) 21.08.07, 08:41 szału nie ma tylko 108 Odpowiedz Link Zgłoś
housewife1 Re: wynik- 150;)) 23.08.07, 01:32 niesamowite, a teraz rozwiązałam jeszcze raz, i prosze 183!!! rekord!!! ciekawe dlaczego??? nie chcę sie wyzłosliwiac, ale wpisywałam odpowiedzi wczuwając sie w role stereotypowej pani domu, która w ważnych sprawach typu polityka sama nie ma głosu tylko polega na zdaniu męża, oraz uważa, ze nie zasługuje na lepszy los... i prosze... wynik cudo )) Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: wynik- 150;)) 24.08.07, 23:03 oooooo housewife1, ales pojechala)))) przy wyniku 177 oficjalnie oglaszam, ze: mam wlasne zdanie, nawet czasami za silne politycznie sama sie ukierunkowywuje podoba mi sie moj los stereotypowa pania domu nie jestem, bo: nie umiem gotowac - robi to maz, nie prasuje mu koszul - sam robi to doskonale, nawet nie potrafie porzadnie spakowac walizki i to tez robi on)) prosze nie zazdroscic wysokich wynikow i zabrac sie do podciagania swoich)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
housewife1 Re: wynik- 150;)) 27.08.07, 02:04 na razie mój nie pobity... 183, powtarzam, 183 Odpowiedz Link Zgłoś