surita 08.12.07, 12:02 znowu, bo jedziemy kupowac wyprawke (o wlasnie cielecinka, moze chcesz profesjonalna liste ze szkoly rodzenia?), potem wpadniemy na obiad, a potem na Kliniczna. A tak bym sie z wami kawy napila.. Heh, jak nie urok to wiadomo co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cailee Re: To ja sie witam w niejakim pospiechu 08.12.07, 12:03 smialo, smialo ;P to: sraczka DD u mnie tez ) Odpowiedz Link Zgłoś
mikabe jesli moge sie wtracic..... 08.12.07, 12:04 wiem wiem, obca jestem..... ale czyzby kolezanka z 3city? Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: To ja sie witam w niejakim pospiechu 08.12.07, 12:05 No jakby jeszcze sraczka mi sie przyplatala to byloby to o ciut tego szczescia za duzo )) Mikabe, obca nie obca , jam z Trojmiasta, z Gdyni konkretnie. Domyslam sie, ze ty tez? Odpowiedz Link Zgłoś
mikabe Re: To ja sie witam w niejakim pospiechu 08.12.07, 12:06 Si! Ja Gdansk ))) tyle ze juz wyladowana Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka surita 08.12.07, 12:08 profesjonalnych list juz mam kilka. ale dziekuje , porownamy w tygodniu na kawie. A bylas juz u ginia i co z ta pepowina??? Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: surita 08.12.07, 12:09 No wlasnie jedziemy dopiero gdzies na 17, takze dopiero wieczorem bede mogla dac znac co i jak. A teraz pytanie: powinnismy juz wyjsc, bo nam sklep zamkna. Jak ruszyc chlopa z kanapy??? Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: zaslabnij 08.12.07, 12:12 Ciiiiiiiicho, wstal... Aaa, bo przerwa reklamowa ))) Ale teraz juz mu nie odpuszcze Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: No i na wiaderko poszedl, no! 08.12.07, 12:14 trza go podsiasc, jak znowu wstanie Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: No i na wiaderko poszedl, no! 08.12.07, 12:16 Ale ja nie dam rady jednoczesnie usiasc na kiblu i trzyosobowej kanapie A poza tym ma jeszcze fotel. Cholera moglam se zrobic ta kawe Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka to idz do ziguli 08.12.07, 12:20 ona tam kawe polewa. Nalewke i whisky tez ma. Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: to idz do ziguli 08.12.07, 12:22 ehh, chyba tak zrobie. Ale do wlasnej kuchni tez sie pofatyguje. Zrobie sobie ricore, o! Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: to idz do ziguli 08.12.07, 12:23 no kawke to Ci oczywiscie podaje.. a ja tez niedaleko Was mieszkam.. w Slupsku.. Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: to idz do ziguli 08.12.07, 12:24 No chyba predzej bym sie doczekala na ta kawe od ciebie, lacznie z dostawa do domu ze Slupska, niz na skrocenie sie ogona mojego meza i ladne, sprawne wyjscie z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
surita Trafilam, mimo ze cielecinka 08.12.07, 12:29 z premedytacja chciala mnie wprowadzic blad. Myslala, ze jak blondynka to mnie prosta literowka zmyli ) Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: No i na wiaderko poszedl, no! 08.12.07, 12:32 no jak nie, jak w dwoch osobach tera jestes Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: To ja sie witam w niejakim pospiechu 08.12.07, 12:09 ekhm, bom sie nieprecyzyjnie wyrazila )) u mnie nie sraczka, tylko rwa, qrva, kulszowa, wlazla mi w oba poldupy i ledwo chodze, o schylaniu sie mowy nie [a jak na zlosc ciagle mi cos z rak wypada] Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: To ja sie witam w niejakim pospiechu 08.12.07, 12:11 Ooo ja tez mialam to to Na tydzien przed wlasnym slubem mnie dopadlo Wiesz, o dziwo pomogla mi taka fajna, ciepla kapiel. Jakos sie tam rozluznilo. No i masaz tatusia-ortopedy mogl miec cos do rzeczy W kazdym razie jakos za ten maz wyszlam Odpowiedz Link Zgłoś