utunia 08.12.07, 20:57 niewiele brakowałoby, a byłabym Twoją krajanką Mój niedoszły mąż mieszka w Olkuszu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama łooooooooooo!!!!!!!! :))))))))))))) 08.12.07, 21:26 Szkoda że nie jesteś, bo to ładne miasto. Dawaj więcej danych ( o nim oczywiście)! Odpowiedz Link Zgłoś
ylw Re: łooooooooooo!!!!!!!! :))))))))))))) 08.12.07, 22:01 Sory ze sie wtrace, ale czy Ty mieszkasz w Olkuszu???? Moj M tez jest z Olkusza a ja z Bukowna (to blisko). Gdy bywam w Polsce to wlasnie w Olkuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama ylw ;))))))))))))))) 08.12.07, 22:17 Pierwszy raz spotykam na forum kogos z moich stron)) W Okluszu mieszkałam ok 30lat. Teraz mieszkamy w Otwocku, mąż pracuje w W-wie, ale zamierzamy w przyszłym roku wracać Na poczatku zamieszkamy u teścia w Kluczach a w Olkuszu chcemy zbudować dom na ziemi która na nas czeka. W Olkuszu są nasi rodzice i przyjaciele, tam też bywamy dosyć często. W Bukownie natomiast na Kolejowej przeimprezowałam pare lat Skąd dokładnie jesteście - może sie znamy? ALE SUPER!!! SIE CIESZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ylw Re: ylw ;))))))))))))))) 08.12.07, 22:50 My mieszkamy na 20stu Straconych (tzn mieszkamy jak jestesmy w Polsce).Tez zamierzamy tam wrocic za okolo rok. Mieszkamy na samej gorze skad jest piekn widok na caly Olkusz i okolice. Tez pierwszy raz spotykam na forumie kogos z moich stron. A w Bukownie skad ja pochodze to mieszkalam na wiosce totalnej zwanej Przeniem. A gdzie konkretnie na tej Kolejowej imprezowalas jesli mozna spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama ale jaja!!! 08.12.07, 22:55 Moi rodzice mieszkają na Niepodległości to ta ulica do której sie dojezdza od 20stu straconych (obok garniturów)))))) Ja coprawda nidgy tam nie mieszkałam bo wcześniej mieszkalismy z rodzicami na Pakusce. W Bukownie bywalismu u niejakiej Sadzki. MOżesz jej nie znać bo ona tam z Zabrza przywędrowała. Teraz tam mieszkaja jej rodzice i brat. Znam jeszcze parę osób z Bukowna, moze mamy wspólnych znajomych? (chociaż z wiekszościa z nich straciłam kontakt). Aga Kalecińska, Edyta Kubańska, Darek Krawiec... Zdradzisz swój wiek i imie? MOże nawet my się znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
ylw Re: ale jaja!!! 08.12.07, 23:01 Niepodleglosci i garnitury to juz wiem gdzie A osoby ktore wymienilam na chwile obecna nie kojarze.Ale wiesz, ja ostatnio wiele ludzi z moich stron nie kojarze poprostu za dlugo juz tam nie mieszkam, nie mam kontaktu i tak wiele wokol mnie sie dzieje.Jak ktos zaprasza mnie do znajomych w portalu nasza-klasa czesto musze sie mocno zastanowic kto to za nim sobie przypomne- wiem WSYD, ale tak mam Bukowno to mala miejscowosc i nawet jak sie kogos nie zna osobiscie to chociaz z widzenia sie kojarzy hehehe. A ja rocznik 82 jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: ale jaja!!! 08.12.07, 23:05 No to chyba nasze drogi nie miały szans sie zejść. Ja rocznik 74, a imprezy w Bukownie to było jakieś (RANY!!!)10-13 lat temu Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ylw Re: ale jaja!!! 08.12.07, 23:15 no raczej nie ale moze kiedys bedziemy jednoczesnie w Olkuszu i bedzoe okazja sie spostkac, poznac, pogadac.Jestem jak najbardziej za Rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: ale jaja!!! 08.12.07, 23:29 Pewnie ! Fajny pomysł, zwłaszcza jak juz będziemy na miejscu, będzie łatwiej bo teraz raczej do nas przyjezdzaja bo pociagiem z 2-ką maluchów, wózkiem itd to mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Mój ex mieszka na Polnej 09.12.07, 09:08 i ma siostrę chyba z Twojego rocznika albo rok straszą. a na ul. 20 straconych mieszkały dwie moje znajome rocznik 79-80... Odpowiedz Link Zgłoś