kasiak37 12.12.07, 23:34 doczytalam ze Ty z Otwocka i ze obok Ciebie jakis kapitan z BORu mieszkaP.Mieszkasz na tym fajnym wojskowym siedlu gdzie przed oknami rosna sosenki?P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama :))) 13.12.07, 09:31 Sosenek niestety nie ma za oknem, raczej kilka brzoz. Mieszkam na os MORSKIE OKO. A Ty z Otwocka też ???????????? POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: :))) 13.12.07, 12:10 ja nie z Otwocka,nie wiem jak sie nazywa to osiedle o ktore mi chodzi.Dalas mi do zastanowienia tym kapitanem z BORu)Tylko ze "nasz" BORowik jest podpulkownikiemPPMieszkaja na tym wojskowym osiedlu(nawet ulicy w tym momencie nie pamietam).Maja super bakono-tarasy tak jakby podparte drewnianymi balami,zadaszone. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: :))) 13.12.07, 16:52 Teraz Ty mi dałas do zastanowienia. Jak to "nasz" borowik? Wiem gdzie jest taki blok ale nie mam pojecia jaka to ulica i czy o tym samym mówimy bo nie jestem z tego miasta a jedynie mieszkam tu os 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: :))) 13.12.07, 17:23 hehe,"nasz" bo znam go 20 lat)W tej chwili ma 42),zone i dwoch duzych synow)I pochodzi rowniez nie z Otwocka-tam mieszka z racji zawodu i pracy Odpowiedz Link Zgłoś