grimma 14.12.07, 23:03 bo ja lubie swoje listopadowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
24lena Re: lubicie wlasne rowiesnicze? 14.12.07, 23:55 tak,tylko u mnie na rowiesiczym nie jest wesolo,ostatnio jedna tragedia goni druga...duzo chorych dzieciaczkow ale sympatycznie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 łofkors :) a ja se tu swoje 15.12.07, 09:55 fumfelki z lutówek ściągłam i somm tuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 piatka Shem;) 15.12.07, 10:08 my co prawda bardziej styczniowki niz lutowki ale ja lubie oba te fora) Odpowiedz Link Zgłoś
sennen22 tak srednio........... 15.12.07, 12:01 Bardzo lubie natomiast intymna wersje mojego rowiesniczego Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa lubie 15.12.07, 13:23 chociaz rzadziej zagladam, ale sa tak sympatyczne dziewczyny tam ze musze to zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda sen 15.12.07, 18:39 ja właśnie intymne mam na mysli, bo innych dziewczyn nie znam za bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: lubicie wlasne rowiesnicze? 15.12.07, 13:38 Lubie wrzesniowe - cory. Nie zzylam sie specjalnie z rowiesniczym synka, tzn. wchodze, czytam, cos napisze, ale to nie jak na wrzesniowkach. Moze czasu potrzeba? A moze nie wchodzi sie drugi raz do tej samej wody? Odpowiedz Link Zgłoś
estel7 lubię lutówki 15.12.07, 18:56 choć niespodziewanie do nich dołączyłam - Paweł miał sie urodzić na początku kwietnia a urodził sie 28 lutego Było dużo fajniej gdy nie było dodatkowo ukrytego forum na które sie nie załapałam bo przegapiłam moment przyjmowania a teraz jest już zamknięte na dobre Dziewczyny są bardzo fajne a do tego potrafią zadziałać gdy potrzebna jest pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 Re: lubicie wlasne rowiesnicze? 16.12.07, 13:39 Lubię ,a le najbardziej intymne. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: lubicie wlasne rowiesnicze? 17.12.07, 11:35 ja tez, i ogolne styczniowki i intymne Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: lubicie wlasne rowiesnicze? 17.12.07, 11:58 Lutówki tak średnio bo ciągle (a dzieci mają już 10-11 miechów) pojawiają się tam nowe osoby i nagle znikają. Na fotoforum zdjęcia wklejają osoby, które żadnego posta na lutym nie napisały, nie są w tabelce - ogólnie sa nieznane. Nieco irytujęce to. ale zamknięte bałdzo lubieeee - bardzo się zżyłam z dziewczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: lubicie wlasne rowiesnicze? 17.12.07, 12:27 Lubię, zaglądam dość często. Co prawda dołączyłam późno (jak Jachu miał ze 3 miechy zaczęłam pisać), no i nie załapałam się na to zamknięte i chyba coś mnie omija , ale uważam, że jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś