08.01.08, 21:25
na szmacie ci tego nie powiem, bo mnie zjedzą. ale nie kupuj hopp, marnie
pracuje. wydaje sie fajny, dopóki nie spróbujesz czegos lepszego. polecam
storche od ekomamy, didymosy oczywiscie i to co vega na allegro sprzedaje!
jesli pomiedzy tymi wybierzesz, to załowac nie bedzieszwink
a jesli bedziesz, to ja używaną od ciebie pierwsza odkupie!
życze aby maryśka chustowym dziecieciem sie okazała, bo fajnie jest nosic
dziecia przy sobiesmile))
Obserwuj wątek
    • adriana-p Re: ancia2007 08.01.08, 22:53
      sama sobie odpowiem, bo ancia dalej szaleje na szmacietongue_out
      kochana zjedzą cie laski, bo tam na każda chuste sie ciuła, a tu nowicjuszcza
      wpada i od razu stosik robi tongue_outPPP
      dobre wybory poczyniłas kobieto! az zazdroszczę, ale nie zawiszczęsmile
      oby dobrze sie nosiło!
      • pollys oj ancia szalejesz:) 08.01.08, 23:13
        straszliwie zazdroszczę każdej chusty smile jakby Ci coś nie podpasowało z
        noszeniem i nie wiedziałabyś co z nimi zrobić to ja chętnie przygarnę jednątongue_out
        a tak serio to życzę powodzenia w noszeniu. sama noszę mojego syna od ponad roku
        (zaczęłam jak miał 7tygsmile)
    • lady.godivia Re: ancia2007 09.01.08, 08:17
      adriana a teraz tak po polsku:
      jakbym chciała długa wiązana to jaka polecasz???
      • adriana-p Re: ancia2007 09.01.08, 09:32
        polecam storcha albo didymosa. jak brak kasy na nowy, to używana kupić. ja tak
        robie.
        • lady.godivia Re: ancia2007 09.01.08, 09:34
          dzieki
          pytam bo byłam na warsztatach chustomanii i hoppy bardzo mi sie podobalysmile
          • adriana-p Re: ancia2007 09.01.08, 09:44
            mi na poczatku też, dopóki innych chust nie spróbowałamwink
            • lady.godivia Re: ancia2007 09.01.08, 09:48
              ahasmile
              to bede musiala zaczac szukac wsrod tych innych takiej co mi sie kolorystycznie
              spodoba,
              bo hoppa to juz miałam prawie wybranegosmile/ albo delhi albo havana albo lima/
              i nawet chłopu kolory sie spodobały
              • adriana-p Re: ancia2007 09.01.08, 10:06
                jeszcze tutaj możesz zaglądać, dziewczyna na ebayu poluje na tanie i dobre chustysmile
              • adriana-p zamiast delhi może albert? 09.01.08, 10:09
                www.chusty.info/forum/viewtopic.php?t=863
                piekny jest i dobrze sie nosi!
                • adriana-p Re: zamiast delhi może albert? 09.01.08, 10:11
                  a na bazarku storczyk anna za 210 zł. cudna chusta!
              • grimma Re: ancia2007 09.01.08, 10:13
                naprawde warto troche odzalowac i kupic didymosa. ja nosilam w hoppie nairobie i
                bylo super do czasu przekroczenia przez dzieciora 8kg. w dydimosie material sie
                lepiej napina i ciezar o niebo lepiej rozklada. ja kupilam did uzywanego
                • adriana-p Re: ancia2007 09.01.08, 10:16
                  thx za wsparcie! oprócz didka storczyki tez pieknie nosza ciężkiego dziecia!
                • izabella_g no to ja mam jeszcze pytanie 09.01.08, 10:36
                  jaka długość na osobe wzrostu 1,80.
                  bo ten albert ktorego adriana wrzuciłaś ma chyba 4,7, tymczasem
                  hoppowy standard to 5-5,2 chyba i nastawiałąm się raczej na taka
                  długość.jest jakaś różnica?
                  p.s. chcę kupić pod kątem drugiego dziecia, bo ze starszym za późno
                  trafiłam na wiązankę a teraz niespecjalnie wyobrażam sobie targanie
                  kobyły wózka blixniaczego))
                  • adriana-p Re: no to ja mam jeszcze pytanie 09.01.08, 11:34
                    hopp standard ma 4,6. ale na forum gdzie jest albert, jest przesliczna Inka do
                    sprzedania 5,2 wink
                    • grimma Re: no to ja mam jeszcze pytanie 09.01.08, 13:18
                      moj maz (180cm, okolo 90kg (w tym brzuszysko) + wojciszek (waga urodzeniowa
                      3900) mieszcza sie spokojnie w hoppie 4,6
                      wiec nie polecam 5,20
                      chyba ze lubisz jak Ci sie cos placze miedzy nogamitongue_out
                      • izabella_g Re: no to ja mam jeszcze pytanie 09.01.08, 13:33
                        > chyba ze lubisz jak Ci sie cos placze miedzy nogamitongue_out
                        zdecydowanie NIE)))) tym bardziej odpada wleczenie welona za sobą)))
                        dzięki
                        sprawdzę zatem, czy coś u donkaczki zostało, skoro te hoppy nie do
                        końca teges)))
                        • ancia2007 Dzieki ;-) 09.01.08, 14:17
                          Za ostrzeżenie wink
                          Wiesz, jak mnie będa chciały zjeść, to niech jedzą - smacznego wink
                          Na razie się obyło bez "anciobalizmu" wiec moze jednak mi sie uda
                          przeżyc wink...
                          Kurcze, robię sobie i Małej zaległy prezent gwiazdkowy, radosc
                          wielka, wiec co sie bede powstrzymywać...
                          Hoppa na razie nie wybralam żadnego - jakoś nie do konca mi sie
                          podobaja.
                          Jak juz wiesz,wybralam storcza i lilka u ekomamy, babylonie
                          elastyczna u vegi i nati. Jutro wybieram sie do Św.Anny na spotkanie
                          z dziewczynami to odbiore mojego elstycznego babylonka od vegi,
                          sprawdze długosc chust u ekomamy (chusty od niej bedę miała za ok 2
                          tyg ale najpierw musimy zdecydowac ktora dlugosc) i pomotam troche ;-
                          )

Ale fajnie...
                          A kółkowej ciągle nie wybrałam...
                          • adriana-p Re: Dzieki ;-) 09.01.08, 16:56
                            dziewczyny w Annie na pewno pomogą. bardzo sympatyczne są.
                            chusty wybrałas cudne po prostusmile zajrzyj jeszcze na chusty.info. wiem, że
                            Vaega juz Cie zapraszała, ja tez polecam. atmosfera bardziej kameralna i
                            sympatyczna niz na gazeciesmile
                            • ancia2007 Re: Dzieki ;-) 09.01.08, 19:42
                              Juz sie zarejestrowalam na chusty.info ale jeszcze nie moge sie
                              zalogowac, a na maila jeszcze nic mi nie przyszlo...
                              crying\

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka