opium74 16.01.08, 13:12 bo pisze a się nie przywitałam...totez niniejszym czynię stawiając nalewki domowej roboty (mama i teściowa na spircie produkuja), tort orzechowy i seler naciowy dla tych co na MM w wszystko to przez to że jakos tak dużo znajomych nicków tu widze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baskokvet Re: jakies białko poprosze do selera 16.01.08, 13:51 może byc kurczaczek mniam)))) Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: jakies białko poprosze do selera 16.01.08, 14:41 Ta jak do chlewa bez pukania wlazla DD Ale wybaczam i sprobuje naleweczki,choc nie przepadam,witamy Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Łeeeeeeeeeeee 16.01.08, 15:23 Mialam nadzieje, ze jestes dla kogos swinia i chcesz sie tym podzielic. Czekalam na jakies hardcorowe opisy. Zawiodlam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 ja jak Ajsowa 16.01.08, 20:56 weszłam spragniona jakiś opisów różnych hardkorowych zdarzeń a tu taki lajcik... PPP witamy serdecznie!!!! DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pollys Opium, Ty świnio :PPPPPP 16.01.08, 15:35 witaj chętnie torta zjem a i selerem nie pogardzę, szczególnie jak się go z mięchem, makaronem, sosem majonezowo-jogurtowym i curry połączy buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Opium, Ty świnio :PPPPPP 16.01.08, 17:53 do selera polecam: almette ziołowy, tyle ile almette tyle rokpola czy innego złotego lazura i jogurt naturalny. plesniowy zetrzec drobo, dodac almette i jogurt zeby wyrobic konsystencje Odpowiedz Link Zgłoś
adriana-p Re: Opium, Ty świnio :PPPPPP 16.01.08, 19:10 to ja ten seler poprosze, ale z almette i całą resztą! Odpowiedz Link Zgłoś