morita11 Re: bosz... ciemno a ja musze wyjsc z domu..... n 21.01.08, 08:16 zaswiec se swiatlo Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa ech...... 21.01.08, 11:09 narobilam sie jak glupia w pracy az sie poryczalam supervisor"owi , jak beksa ostatnia. kurde za ciezko mi tam, i boje sie o komplikacje, powiedzialam ze nie daje rady- bede sie starac o zwolnienie, gadał juz z managerem. facet ma do mnie zadzwonic.... zobaczymy. kurde to nie przelewki- zamierzam donosic ta ciaze a nie miec codziennie giomnastyke przez 2,5 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 no nareszcie!! 21.01.08, 11:17 dobrze zrobisz dziewczyno!! ostatnio se własnie zastanawaiałm po co tak harujesz! teraz masz dac se luz, oki?? Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: no nareszcie!! 21.01.08, 11:44 jakby to ode mnie zalezalo to bym nie wracala ale musialam.... tu nie łatwo o zwolnienie, jak manager sie nie zgodzi poslac mnie na platne 100% zwolnienie (mam do tego prawo jesli nie moga mi zapewnic lekkiej pracy) postaram sie o zaswiadczenie od lekarza, lekarz mi jak dotad powiedzial- walcz z kierownictwem. oni wiedza ze w 6 wyladowalam w szpitalu poprzednio, wiec mam nadzieje ze uznaja moje obawy i bardziej boja sie ew. roszczen z mojej strony w razie WU niz mnie tam chca..... trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś