24lena 21.01.08, 14:54 dla hanti i innych chustowych mam, co by nam radzily w tej kwestji i podpiac go na gore jako jeden z tematow forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nhania jestem za - 1 pytanie ;) 21.01.08, 19:47 jak zawiazac sobie na plecach ADHD'owego roczniaka??? normalnie chyba sprobuej jak bedzie spała Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: jestem za - 1 pytanie ;) 21.01.08, 20:30 proponuję udać się na spotkanie chustowe )) zawsze znajdzie się jakaś matka-kamikadze która takie cuda z dzieciem wyczynia Proponuje zarzucić na plecy dziecia razem z chustą i od razu naciągnąć pierwszą warstwę ) potem jedną połę naciągniętą trzymasz między kolanami, a drug motasz itd Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: jestem za - 1 pytanie ;) 21.01.08, 22:12 a co jak dziecko siada na pochylonych plecach matki wprawiajaca ja w stan bliski omdlenia ze strachu ze zaraz spadnie? wiem wiem pewnie szybciej naciagac chuste ale ja jestem z tych co tylko w klawiature umieja szybko stukac Odpowiedz Link Zgłoś
hanti grimma 21.01.08, 22:33 a może a mocno pochylasz się do przodu ?? spróbuj odrobinkę sie wyprostować tak żeby trudniej było usiąść i może na początek prosty plecak ? szybciej się go mota, może być świetną alternatywą dla niecierpliwusów )) Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: proponuje zalozyc watek chustowy 21.01.08, 22:19 Jestem jak najbardziej za i od razu pytanie: 1) jaka chuste najlepiej wybrać, albo inaczej- czym się przy wyborze kierować, no i skąd mam wiedzieć, że dzieć ją polubi?? Odpowiedz Link Zgłoś
rauxa Re: proponuje zalozyc watek chustowy 21.01.08, 22:26 a co z 12 kilowym 8miesieczniakiem? ostatni raz noszony latem... i znowu mam ochote wyciagnac chuste, cieplo sie zrobilo i kila mozna zgubic.. jakie najwieksze (kilowo i wiekowo) nosicie albo nosilyscie? odp. bacha - kierowalam sie koloremna poczatku nie lubil, ale go przekonalam i pokochal a jako 4 miesieczniak poszedl w góry i zdobywal szczyty! Odpowiedz Link Zgłoś
hanti rauxa 21.01.08, 22:31 dopóki nie zaciążyłam, codziennie nosiłam moje dwie laski na sobie przód-tył )) Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: proponuje zalozyc watek chustowy 21.01.08, 22:37 baaaaaaaardzo rzadko sie zdarza że dziecko nie lubi chusty, zazwyczaj są to dzieci z nadwrażliwością na dotyk. Jaką wybrać? myślę sobie że jeśli nie wiesz czy wam to będzie pasować spróbuj od nati, jest po prostu tańsza, a to baaardzo solidna chusta, rodzimy produkt który nie dał zmieść się z rynku konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś